Tlf. 98 34 11 20

14. maj 2020

Gode råd om kør-selv ferie i Harzen! 

1. Kort afstand. Tysklands smukkeste bjergområde, Harzen, ligger kun ca. 400 km syd for den dansk-tyske grænse. Perfekt for en kør-selv ferie.  

2. Vidunderlig, spændende natur. Du finder en fantastisk flot og spændende natur med bjerge, dybe skove, store søer og rislende floder.

3. Net af vandreruter og cykelruter. Du finder et net af afmærkede vandreruter på mange hundrede kilometer, som indbyder til en dejlig vandreferie i Harzen. Er du vild med at køre mountainbike eller racer, er Harzen det perfekte sted. Her findes Tysklands største net af ruter for mountainbikere. 

4. Smukke byer i Harzen. Besøg de spændende byer: Goslar-Hahnenklee, Bad Harzburg, Herzberg, Wernigerode. Overalt findes spor efter tidligere konger og kejsere samt minedriften, som gav rigdom til Harzen.

5. Familieferie. De mange aktiviteter for børn er alle tiders, og når du booker hos FerieLogi får du i din e-boks tilsendt vores information om aktiviteter, seværdigheder og insider-tips.

6. Fair priser. Madvarer er billige, og det samme er restaurantbesøg. Og hvis du vil bo godt i Harzen, så kan du se hele udvalget af ferieboliger i Harzen.

Kør-selv ferie Harzen - FerieLogi.dk

 

Familieferie i Harzen - FerieLogi.dk

FerieLogi har et stort udvalg af ferieboliger i Harzen i de fleste kendte byer i Harzen:

Når du booker feriebolig i Harzen hos FerieLogi, modtager du i din mailboks i god tid inden ferien vores turforslag med insider-tips. 

Du vil opdage, at alle vores ferielejligheder i Harzen har den bedste beliggenhed, hvilket er basis for at få en supergod ferie i Harzen.

Klik her og se FerieLogi's ferieboliger i Harzen» 

Hvis du også vil finde andre feriedestinationer i Tyskland, kan du her få information om ferie Tyskland » 

Men begejstringen stopper ikke her:

I får masser af ferie-sjov i Harzen hele året rundt - hvad enten I holder ferie i Harzen med børn eller med venner. Rejser I flere familier sammen, har vi også udvalgte ferieboliger i Harzen til f.eks. familieferie med flere generationer.


Accepter cookies

Dette website benytter cookies til statistikker, som bl.a. anvendes til forbedring af hjemmesiden. 

Populære ferieområder

Harzen                     Sydtyskland
Nordtyskland           Spreewald
Rhinen                     Erzgebirge
Mosel                       Slesvig-Holsten
Dresden                   Mecklenburg 
Weserbergland        Tyrol
Pfalz -Vinruten 

FerieLogi

Tel: 2147 7060 
man - tors fra 9 - 19; fredag 9 - 17
Mail: info@ferielogi.dk 
CVR: 29293139
Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening nr. A0197