Tlf. 98 34 11 20

FERIELOGI.DK : Om FerieLogi : Information om rejser og Corona

Information om rejser og Corona


3. marts 2021

Vi befinder os i en ekstraordinær situation, hvor COVID-19-pandemi har medført restriktioner i alle lande. 

Sandsynligvis har du spurgt dig selv, om du i disse tider skulle begynde at planlægge din næste ferie. Men hvorfor ikke?

Så snart det igen bliver muligt at rejse til Tyskland og Østrig, bliver ferieboligerne meget hurtigt optaget - så altså vær et skridt foran de andre feriegæster. Herunder har vi anført 5 tips til planlægning af din ferie, så du er på den sikre side.

1. Ferie i feriebolig

For tiden er ferie i en ferielejlighed eller et feriehus den mest sikre måde at holde ferie på, fordi du kun er sammen med dine medrejsende. Desuden er du fleksibel med hensyn til, hvor og hvornår du indtager dine måltider, og hvad du ellers vil lave. Desuden bliver der på feriestederne gjort meget for at gøre særligt godt rent, og der vil også være rengøringsmidler til rådighed.

2. Benyt af dig af FerieLogi's fordele

Når du lejer en feriebolig hos FerieLogi, og hvis den situation skulle opstå, at Udenrigsministeriet fraråder rejser til Tyskland lige netop på tidspunktet for din ferie, så gælder FerieLogi's almindelige afbestillingsregler. Men hos FerieLogi vil vi altid indgå i en forhandling med den enkelte ejer af ferieboligen og så vidt muligt lave aftale om, at du kan ombooke den samme feriebolig til et senere tidspunkt, hvor det passer dig. 

3. Tegn forsikring

Forsikringsselskabet Gouda tilbyder dækning, hvis du bliver syg af coronavirus før eller under ferien. Her kan du læse alt om rejser under corona/covid-19.

4. Bilferie

I stedet for at dele de offentlige transportmidler med andre rejsende, så har du din bil for dig selv. Tjek de aktuelle rejserestriktioner for Tyskland på Udenrigsministeriets side: .

Herunder finder du aktuelle links til officielle sider med de vigtigste informationer:

Udenrigsministeriets rejsevejledning Tyskland

Sundhedsstyrelsen spørgsmål og svar om ny coronavirus 

På grund af coronavirus har alle FerieLogis samarbejdspartnere i øjeblikket indført særlige sikkerheds- og hygiejneforanstaltninger i alle ferieboliger.

Accepter cookies

Dette website benytter cookies til statistikker, som bl.a. anvendes til forbedring af hjemmesiden. 

KONTAKT                    

FerieLogi.dk
Liselejevej 5, DK-9270 Klarup
info@ferielogi.dk 
CVR. NR.: 29293139
Medlem af Danmarks Rejsebureau- Forening Nr. A0197

INFORMATION

Åbent for telefoniske henvendelser:
man - fre 9.00-17.00;
+45 98341120
Hvem er vi?
Info om rejser og Covid-19
FerieLogi's lejebetingelser