Ring 98341120

Seværdigheder i Harzen - Hvad kan man se i Harzen? Tjek.

10 gode grunde til at holde ferie i Harzen!  

1. Kort afstand. Tysklands smukkeste bjergområde, Harzen, ligger kun ca. 400 km syd for den dansk-tyske grænse. Perfekt for en kør-selv ferie.  

2. Goslar, Harzens hovedby. Den smukke by med bindingsværkshuse kan dateres tilbage til 1500-1600-tallet. Hyggelige spisesteder ligger som perler på en snor og er kendetegnet ved veltillavet mad.

3. Vidunderlig, spændende natur. Du finder en fantastisk flot og spændende natur med bjerge, dybe skove, store søer og rislende floder.

4. Net af vandreruter. Du finder et net af afmærkede vandreruter på mange hundrede kilometer, som indbyder til en dejlig vandreferie i Harzen.

5. Net af cykelruter. Er du vild med at køre mountainbike eller racer, er Harzen det perfekte sted. Her finder Tysklands største net af ruter for mountainbikere. 

6. Smukke byer i Harzen. Besøg de spændende byer: Goslar-Hahnenklee, Bad Harzburg, Herzberg, Wernigerode. Overalt findes spor efter tidligere konger og kejsere samt minedriften, som gav rigdom til Harzen.

7. UNESCO verdenskulturarv. På UNESCO'S liste finder du Rammelsberg-minen i Goslar, Goslars Altstadt samt Oberharzer Wasserwirtschaft, der anses for at være et af verdens mest effektive vandkraftsystemer. 

8. Familieferie. Hold ferie i Harzen med dine børn. De mange aktiviteter for børn er alle tiders, og fra FerieLogi får du i din e-boks tilsendt information på dansk om aktiviteter, tips om seværdigheder o.lign.

9. Fortryllet af legender. Mærk magien i bjergene i Harzen. Her regerer hekse og mytiske skabninger, som på magisk vis bliver fremtryllet. Skjulte skatte fra fortiden og skønne vildmarksområder.

10. Fair priser. Madvarer er billige, og det samme er restaurantbesøg. Og hvis du vil bo godt i Harzen, så kan du leje en dejlig ferielejlighed eller et feriehus hos FerieLogi. 

Find ferieboliger i Harzen - klik her >>

Floden Gose i Goslar

Oplevelser i Harzen:

 • Nationalpark Harzen 
 • Brocken/Bloksbjerg, Harzens højeste bjerg
 • tur med damptog til Brocken
 • kejserbyen Goslar, Harzens hovedby
 • maleriske borge og slotte
 • sommerrutsjebane, Nordeuropas længste
 • smuk natur med bjerge
 • kirker og klostre
 • kulturhistoriske museer
 • oplev heksenes danseplads
 • romantiske middelalderbyer
 • hyggelige bryggerier og snapse-destillerier
 • gammelt håndværk og handel 

Ferie i Harzen med børn

Har I børn med på kør selv ferie i Harzen, så nyd friheden i en feriebolig i Goslar-Hahnenklee, som ligger midt i Harzen i ca. 500 meters højde. Et populært feriested - især for familier, men også grupper finder her de bedste betingelser.

Hahnenklee i Harzen er et dejligt familie-feriested. På ferie i Hahnenklee møder du - foruden en smuk natur og et vidt forgrenet net af vandrestier - mange tilbud om forskellige fritidsaktiviteter. Byen har også et dejligt friluftsbad, som vores gæster kan benytte gratis. Hahnenklee ligger i bjergene ca. 15 km syd for Goslar. 

Familieferie i Harzen

På ferie i Harzen kan I f.eks. besøge:

 • Rammelsberg sølvminen i Goslar (Unesco)
 • Kaiserpfalz i Goslar, kejserslot fra det 11. årh.
 • Iberg drypstenshule
 • Stavkirken i Hahnenklee
 • Brocken - Harzens højeste bjerg

Aktive feriegæster kan forhøre sig om Bikepark Hahnenklee eller det store rutenet for mountainbikere Volksbank Arena Harz. Hahnenklee er det perfekte udgangspunkt for cykelture rundt i Harzen.

Prøv også en tur med et prustende damplokomotiv til toppen af Brocken, Harzens højeste bjerg. Harzen har også forskellige temaparker - især til de mindste børn.

Lej feriebolig til ferien i Harzen

FerieLogi har et stort udvalg af ferieboliger og sommerhuse i Harzen fx. ferieboliger i Goslar Altstadt, Hahnenklee, Bad Harzburg, Wildemann, Herzberg og Wernigerode.

Når du booker feriebolig i Harzen hos FerieLogi, modtager du i din mailboks i god tid inden ferien vores turforslag med insider-tips. 

Du vil opdage, at alle vores ferieboliger og feriehuse i Harzen har den bedste beliggenhed, hvilket er basis for at få en supergod ferie i Harzen.

Ferieboliger i Harzen - klik her >>

Men begejstringen stopper ikke her:

I får masser af ferie-sjov i Harzen hele året rundt - hvad enten I holder ferie i Harzen med børn eller med venner. Rejser I flere familier sammen, har vi også udvalgte ferieboliger i Harzen til f.eks. familieferie med flere generationer.


Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

Destinationer

Harzen                     Schwarzwald

Nordtyskland           Spreewald

Rhinen                     Erzgebirge

Mosel                       Slesvig-Holsten

Dresden                   Mecklenburg 

Weserbergland         Østrig

Pfalz                         Tyrol

Vinruten 

Ferietema

Miniferie                    Cykelferie

Skiferie                      Familieferie

MTB i Harzen            Grupper

Vinferie                      Ferie med hund

Julemarked                  Naturferie

 

Kontakt FerieLogi

Tlf. +45 98341120 
Mail: info.@ ferielogi.dk 

FerieLogi | Liselejevej 5 | 9270 Klarup

Vi er medlem af:
Danmarks Rejsebureau Forening nr. A0197
CVR: 29293139
FerieLogi's leje- og betalingsbetingelser