Tlf. 98 34 11 20

Kør-selv-ferie Harzen

Se alle ferieboliger i Harzen

Oplev Harzens bjergverden

På en ferie i Harzen - Tysklands nordligste bjergkæde - kan du opleve en fascinerende mangfoldighed i Nationalpark Harzen. Her finder du et naturreservat i et mystisk landskab, hvor brusende floder, heder og bjergskove danner et passende hjem for de mange sjældne planter og dyr, der her eksisterer side om side. Du kan ikke undgå at blive begejstret for Harzen, der byder på oplevelser, sjov og action, magi, eventyr og spændende oplevelser.

Mærk magien i Harzen

Hekse og djævle hersker her og fremtryller magiske oplevelser i deres fritid. Skjulte skatte, spændende og smuk vildmark, værdifulde beviser på kulturarv og naturligvis masser af feriesjov. Med familie eller venner - Harzen inspirerer hele året rundt.

Gode råd om kør-selv ferie i Harzen! 

1. Kort afstand. Tysklands smukkeste bjergområde, Harzen, ligger kun ca. 400 km syd for grænsen til Tyskland. Perfekt  til kør-selv ferie.  

2. Vidunderlig, spændende natur. Du finder en fantastisk flot og spændende natur med bjerge, dybe skove, store søer og rislende floder.

3. Net af vandreruter og cykelruter. Du finder et net af afmærkede vandreruter på mange hundrede kilometer, som indbyder til en dejlig vandreferie i Harzen. Er du vild med at køre mountainbike eller racer, er Harzen det perfekte sted. Her findes Tysklands største net af ruter for mountainbikere. 

4. Smukke byer i Harzen. Besøg de spændende byer: Goslar-Hahnenklee, Bad Harzburg, Herzberg, Wernigerode. Overalt findes spor efter tidligere konger og kejsere samt minedriften, som gav rigdom til Harzen.

5. Familieferie. De mange aktiviteter for børn er alle tiders, og når du booker en lejlighed eller et sommerhus hos FerieLogi, får du tilsendt vores information om aktiviteter, seværdigheder, turforslag og insider-tips. Og når du er ankommet til feriestedet i Harzen, står der en dejlig feriebolig klar til jer - lige til at flytte ind i.  - Så kan det ikke være meget lettere!

6. Fair priser. Madvarer er billige, og det samme er restaurantbesøg. Og hvis du vil bo godt i Harzen, så skal du leje en af FerieLogi's ferieboliger, som alle er til fair pris.

Kør-selv ferie Harzen

FerieLogi har et stort udvalg af ferieboliger i Harzen i de hyggeligste byer:

  • Goslar 
  • Hahnenklee
  • Bad Harzburg
  • Wildemann

Hahnenklee, som ligger for foden af Bocksberg, er ideel til familieferie og til jer, der vil være aktiv i naturen. Området er et eldorado for cykling på mountainbike og skønne vandreture. Og din hund må gerne komme med.

Goslar er hovedbyen i Harzen, og den ligger i delstaten Niedersachsen. Den har ca. 50.000 indbyggere og er en by, du aldrig bliver helt færdig med. FerieLogi tilbyder både lejligheder i centrum af Goslar og feriehus i Goslar Altstadt. Desuden også en hel del ferieboliger i Hahnenklee med fin beliggenhed lige op ad storskoven. Du finder også skønne ferielejligheder i Bad Harzburg hos FerieLogi. 

Når du booker feriebolig i Harzen hos FerieLogi, modtager du i din mailboks i god tid inden ferien vores turforslag med insider-tips. 

Du vil opdage, at alle vores ferielejligheder i Harzen har den bedste beliggenhed, hvilket er basis for at få en supergod ferie i Harzen.

Se alle ferieboliger i Harzen 

Hvis du også vil finde andre feriesteder i Tyskland, kan du her få information om ferie i Tyskland »

Men begejstringen stopper ikke her:

I får masser af ferie-sjov i Harzen hele året rundt - hvad enten I holder ferie i Harzen med børn eller med venner. Rejser I flere familier sammen, har vi også udvalgte ferieboliger i Harzen til f.eks. familieferie med flere generationer.

På tur til Harzen

 


Accepter cookies

Dette website benytter cookies til statistikker, som bl.a. anvendes til forbedring af hjemmesiden. 

Kontakt                         Tyskland         Mosel 
FerieLogi.dk                  Julemarked    Rhinen 
98341120                  Harzen       
info@ferielogi.dk         

FerieLogi.dk
Åbningstider: ma-fre kl. 9-17
Corona-restriktioner i Tyskland