Tlf. 98 34 11 20
Om FerieLogi

Om FerieLogi

FerieLogi udlejer ferieboliger i Tyskland og Østrig til kvalitetsbevidste kunder.

Dine ønsker til en god ferie er vores allerstørste inspiration.

Autentiske feriesteder

Du får ferieoplevelser på autentiske og uforglemmelige steder. Du har sikkerhed for, at den feriebolig, du booker hos os, har god standard og er i orden. For vi går ikke på kompromis med kvalitet, beliggenhed og service - og det bliver der ikke ændret på.

Lej feriebolig hos FerieLogi

Hvis du booker feriebolig hos FerieLogi.dk får du den højeste værdi for pengene, for du kan leje en feriebolig til en god pris uden at gå på kompromis med kvaliteten. 

Alle FerieLogi's boliger er personligt udvalgt ud fra kriterier som dejlig indretning, bedste beliggenhed og venlige værter.

Du kan fange os på info@ferielogi.dk eller 98341120, hvis du har spørgsmål om destinationerne, ferieboligerne eller lignende - og lad os få en snak om din ferie.

Følg FerieLogi på facebook.

Elisabeth Krage
Stifter og indehaver / FerieLogi.dk 


Ferie i Tyskland         Ferie i Tyrol


Ferie i Harzen | Ferie ved Mosel |

Ferie ved Rhinen

Ferier i Nordtyskland | Ferie i Dresden

Miniferie i Tyskland

Tips til kør-selv ferie til Harzen


 

Det siger gæsterne om os: 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Riesling-mekka. Kom ned til rigtig fin lejlighed med udsigt lige ud til Mosel floden. Alt i orden i lejligheden. Rigtig skøn ferie i dette Riesling Mekka. Varmeste anbefalinger herfra. Kristian, Århus
Se lejligheden i Cochem

Hej FerieLogi. Det var FANTASTISK, feriehuset var stort og skønt med masser af plads til os alle. Alting fungerede perfekt, og vi nød alle ferien i fulde drag. I får ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ med en stor pil op, bestemt ikke sidste gang, vi bestiller rejsen med FerieLogi.
Se 
Feriehus i Harzen

"Vi var meget glad for, at vi havde lejet  feriebolig i Goslar i Harzen. Lejligheden var helt i orden, og FerieLogi  havde gjort et stort forarbejde. Tak til de venlige værter for to dejlige uger i Goslar!"  Johannes
Se Goslar-lejlighed

"Lejligheden i Goslar var en af de bedste, vi har været i, og der manglede intet. Vi kan kun anbefale lejligheden.

"Vi har ofte bestilt igennem forskellige udbydere, men vores oplevelse af denne lejlighed er det bedste vi har oplevet til dato. Høj standard på rengøring, fine faciliteter og prisen er fornuftig". Vh Flemming  Harzen ferieboliger

"Sikke en skøn og lækker lejlighed ved Mosel. Alken er en rigtig vinby, og et besøg hos byens lokale vinproducenter kan anbefales." Hilsen Merete og Niels, Aalborg. Se feriebolig i Alken ved Mosel

"En dejlig lejlighed og sikke en udsigt. Helt fantastisk ferie ved Mosel". Hilsen Peter og Anne-Marie, Odense
Se Feriebolig med udsigt over Mosel.

"Super god ferie hvor alt bare var perfekt" Gitte 

"Vi kan varmt anbefale stedet. Lejligheden ved Rhinen var komfortabel, og en vigtig del: sengene var gode. Vi havde en skøn udsigt over vinmarker og ikke mindst Rhinen, hvor vi nød den livlige trafik. Venlig hilsen Jørgen og Birgit"

"Har brugt Ferielogi.dk to gange og begge gange har der været super service, fine lejligheder og søde værter." Sofie, København. Ferie i Pfalz.

"Super service og lejlighed der stemte med beskrivelsen. Vi havde egentlig udset en anden lejlighed, men efter anbefaling fik vi anvist og valgte en anden. Den passede med beskrivelsen, og der var udførlig beskrivelse med til lejligheden og rute." Helge    

"Rigtig god service og fin lejlighed. Vi brugte Ferielogi sidste år i sommerferien og de var hurtig til at svare, grundig og meget hjælpsom med at finde den helt rigtige lejlighed. Der var forslag til udflugter, nærmeste supermarked osv." Mai-Britt. 

" Lejligheden lå perfekt med meget smuk udsigt over Rhinen, og så var det en rigtig pæn og velholdt lejlighed. Jeg vil også rose den nemme og hjælpsomme betjening fra FerieLogi's side"  
Se feriebolig med udsigt til Rhinen


 

98 34 11 20 
info@ferielogi.dk 
 mandag - fredag 9:00 - 17:00

FerieLogi.dk
Liselejevej 5
9270 Klarup

 

Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
cvr.nr. 29293139
Lejebetingelser