Tlf. 98 34 11 20
Rhinen

Ferieboliger Rhinen ✓

Feriebolig ved Rhinen Tyskland

Ferie ved Rhinen

Her kan du leje feriebolig ved Rhinen med den bedste beliggenhed.

Læs om ferie ved Rhinen 

Find din drømme-feriebolig ved Rhinen her:

Vælg antal gæster:

2 gæster
3 gæster
4 gæster
5 gæster
6 gæster
6+ gæster

Skønne ferieboliger ved Rhinen:

Ferielejlighed · 4 gæster · 2 soveværelser · Balkon · 90 m2 (husnr. 300)
Ferielejlighed · 2 gæster · 1 soveværelse · Balkon · 75 m2 (husnr. 316)
Ferielejlighed · 2 gæster · 1 soveværelse · Balkon · Hund tilladt · 50 m2 (husnr. 302)
Ferielejlighed · 4 gæster · 2 soveværelser · Terrasse · 78 m2 (husnr. 312)
Ferielejlighed · 2 gæster · 1 soveværelse · Balkon · Lille hund tilladt · 53 m2 (husnr. 315)
Ferielejlighed · 8 gæster · 4 soveværelser · Terrasse · Balkon · 150 m2 (husnr. 301)
• Inkluderet i prisen: Sengelinned | Ferielejlighed: 1 soveværelse | 1 badeværelse | 2 personer (husnr. 320)
• Inkluderet i prisen: Sengelinned | Ferielejlighed: stue/soveværelse | 1 badeværelse | 2 personer (husnr. 321)
• Inkluderet i prisen: Sengelinned | Ferielejlighed: 1 soveværelse | 1 badeværelse | 2 personer (husnr. 322)
• Inkluderet i prisen: Sengelinned, slutrengøring | Ferielejlighed: 2 soveværelser | 1 badeværelse | 5 personer (husnr. 313)

Tilbage til toppen

Ferie ved Rhinen, Tyskland

På en ferie ved Rhinen i Tyskland kan du opleve vinmarker, bjerge, skibstrafik, færger samt borge for alle pengene. Vi har valgt det smukkeste og mest interessante område ved Rhinen mellem Rüdesheim og Koblenz  - en strækning, som er den bedste til en dejlig ferie ved Rhinen.  

Strækningen, som ligger mellem Koblenz og Bingen/Rüdesheim, er Rhinens bedste vinområde, og det er også det smukkeste. Med klipper og stejle vinmarker, en borg på næsten hver bjergtop, små hyggelige vinbyer på begge sider af floden forbundet med små færger. Området har siden 2002 været på UNESCO-listen over verdensarv. I dette område ved Rhinen venter store oplevelser på din kør-selv ferie ved Rhinen i Tyskland. 

Byer ved Rhinen

Bacharach er den ene af vores destinationer for en ferie ved Rhinen. Bacharach er - efter vores mening - den smukkeste af byerne ved Rhinen. Her kan du opleve maleriske, gamle bindingsværkshuse fra 1400 -1900-tallet som f.eks. 'Das Alte Haus' fra 1568. En slentretur gennem byens historiske stræder og hemmelige gyder fascinerer turisterne med sine mange, smukke bindingsværkshuse og den velbevarede bymur, hvilket gør, at Bacharach formelig ånder af middelalder. Glæd dig over de de mange restauranter og vinkældre, hvor du kan smage den dejlige rhinskvin.

Tag også en sejltur på Rhinen med en af de mange turbåde, der afgår fra Bacharach. Drik et glas rhinskvin, nyd solen på dækket med udsigt til det smukke landskab.

Oberwesel i Mittelrhein ligger mellem Bingen i syd og Koblenz i nord. Netop det område er på Unesco's liste over verdenskulturarv, og det er da uden tvivl også et af de smukkeste landskaber i Tyskland. Bymuren i  Oberwesel er en af de bedst bevarede ved Rhinen. 

Rüdesheim er et besøg værd. Det historiske kvarter er byens hjerte med den kendte forlystelsesgade, Drosselgasse, som er et must, når du besøger Rüdesheim. Området ved Rhinen rummer flere seværdigheder, der relaterer til den berømte nonne Hildegard von Bingen. Blandt andet i Rüdesheim kan du besøge klosteret grundlagt af Hildegard von Bingen. 

Tilbring en ferie i Mittelrhein i den romantiske Loreley-dal. Rhinen fra Bingen til Koblenz er et af de smukkeste landskaber i Europa og er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Denne strækning af Rhinen er flankeret af mere end 20 slotte og borgruiner.

Rhinen har stor trafik af flodpramme, og der går jernbane langs Rhinen. Det er en oplevelse at iagttage den livlige trafik af skibe og tog ved Rhinen. Der sker hele tiden noget for øjnene af dig. Det er spændende, og det sætter tankevirksomheden i gang. Du kan ikke undgå at blive imponeret, og du indser, hvor vigtig Rhinen er - selv den dag i dag - som transportvej for Tyskland og for en stor del af Mellemeuropa.

Sejltur på Rhinen

En sejltur på Rhinen hører til en af de mest minderige oplevelser på en ferie ved Rhinen. Der går turbåde fra bl.a. Bacharach og Rüdesheim. Drik et glas rhinskvin, nyd solen på dækket med udsigt over det skønne Rhinlandskab og konstater selv, at her ved Rhinen er der dejligt!

Her finder du ferieboliger ved Mosel  

Måske junne du tænke dig en feriebolig i Pfalz

Læs om ferie i Tyskland

98 34 11 20 
info@ferielogi.dk
mandag - fredag 9 - 16

FerieLogi.dk
Liselejevej 5
9270 Klarup