Tlf. 98 34 11 20
Weserbergland

Ferie i WESERBERGLAND ✓

Fra Hannover-Münden til Bremen løber floden Weser gennem Niedersachsen. 

Weserbergland er præget af smukke bindingsværksbyer som f.eks. Hameln og landskaber med dybe skove, blomstrende marker og enge. Ruter som Deutsche Märchenstrasse (Eventyrruten), Fachwerkstrasse (bindingsværksruten) og Spargelstraße (Aspargesruten) forbinder regionens interessante områder.

Weserbergland er perfekt til en kør-selv-ferie, da afstanden kun er ca. 400 km fra grænsen. 

Samme afstand er der til Harzen, og en kør-selv ferie til Harzen er også et godt alternativ. 

Midt i Weserberglands bløde bakketoppe ligger Hameln - en dejlig shoppingby, med pragtfulde bindingsværkshuse i Weserrenæssance-stil. Også et godt udgangspunkt for dejlige vandre- og cykelruter eller udflugter med båd eller skib.

Oplevelser for alle sanser!

Og naturligvis den allerbedste lejlighed til at slutte fred med et lille dyr, som man ellers helst ønsker at undgå: Rotten, som her kun viser sig fra sin mest venlige side ved de festlige forestillinger af "Rottefængeren fra Hameln". 

Af gode seværdigheder kan nævnes drypstenshulen Schillat-Höhle, en 500 km. lang cykelrute langs Weser.  Den gamle universitetsby Göttingen er også værd at besøge, og for de yngste vil Dinosauerierpark Münchehagen være et hit. Populært er det også med en sejltur på Weserfloden.

Andre områder til en ferie i Tyskland    

Weserbergland

Ferieboliger i Weserbergland:

WESERBERGLAND- - SKØN LEJLIGHED MED BALKON OG FIN BELIGGENHED I SCHWALENBERG nær byens butikker og restauranter. Byen byder bl.a. på et friluftsbad, stor sø og en familiepark med underholdning | Soveværelser: 2 | Sovepladser: 3 | Badeværelser: 1 | Stue | Køkken | Balkon | Parkering | Afstand grænsen: 400 km

Accepter cookies

Dette website benytter cookies til statistikker, som bl.a. anvendes til forbedring af hjemmesiden. 

Kontakt                         Tyskland         Mosel 
FerieLogi.dk                  Julemarked    Rhinen 
98341120                  Harzen       
info@ferielogi.dk         

FerieLogi.dk
Åbningstider: ma-fre kl. 9-17
Corona-restriktioner i Tyskland