Ring på 98 34 11 20

En verden af gode oplevelser på ferie i Tyskland og Østrig

Lad dig inspirere til en ferie i en feriebolig, der matcher dine ønsker og behov. Det kunne f.eks. være familieferie, miniferie, aktiv ferie med mountainbike, eller en tur på et julemarked, så klik videre herfra.

Også hvis I er en gruppe eller stor familie, eller hvis du vil have din hund med. Hos FerieLogi kender vi alle vores ferielejligheder godt, og kan give dig en god vejledning, så du får lige netop den feriebolig, der passer til dig. Søg videre på hjemmesiden, eller ring til os på 98 34 11 20.

Miniferie

Snup en miniferie, smuttur eller forlænget weekend i Tyskland. Få inspiration her og bestil din kør-selv miniferie til Tyskland fx. til Slesvig-Holsten, Friedrichstadt eller Harzen

Familieferie

En ferie med børn til Tyskland - evt. med flere generationer hører til en af de mest uforglemmelige oplevelser. Vi har udvalgt særligt store ferieboliger med plads hele familien.

Byferie

Und dig selv en byferie i Tyskland. Lej en feriebolig i sotrbyen Dresden eller i kejserbyen Goslar. Begge byer har meget at byde på.

Vinferie

Prøv en vinferie i Tysklands vinland og få nogle minderige oplevelser med hjem. Lej feriebolig i et af de tyske vinområder Mosel, Rhinen eller Pfalz og lær om de populære druesorter og smag på Tysklands dejlige vine på vinrejse i Tyskland.

Ferie med hund

Vil du have din hund med på kør-selv ferie? Her kan du finde de mest populære feriesteder og ferieboliger i Tyskland og Østrig, hvor din hund er velkommen.

Julemarked

Julemarked i Goslar Harzen 2018. Vi foreslår at besøge julemarkedet i Goslar i Harzen med juleskoven, som er fortryllende smuk med titusindvis af graner med tændte lys, sagte musik og duftende lækkerier. På den historiske markedsplads ved siden af, kan du se og nyde stemningen ved de 80 boder.

Naturferie

Her har vi samlet de ferieboliger, hvor naturen altid er lige i nærheden. Noget så enkelt som en gåtur i skoven eller rundt om søen, kan nemlig give energi og virke afstressende.

Grupper

Et godt tilbud til f.eks. cykelklubber, bikers, vandregrupper og andre grupper. FerieLogi tilbyder ophold i Harzen i apartments med eller uden morgenbuffet.

Skiferie i Harzen

Information om skiferie i Harzen, Tyskland: Det bedste skisportssted for familier med børn og for begyndere er Hahnenklee på bjerget Bocksberg. Her er der ski-in og ski-out fra alleFerieLogi's ferieboliger.

MTB eller RACER

Cykeltræning i Harzen er perfekt til mountainbike og racer. Snup nogle aktive dage i Harzens bjerge og få rejsetips og kort over ruterne i Harzen.

Destinationer

Harzen                     Schwarzwald

Nordtyskland            Sauerland

Rhinen                      Erzgebirge

Mosel                       Slesvig-Holsten

Dresden                   Mecklenburg 

Weserbergland         Østrig

Pfalz                         Tyrol

 

Kontakt FerieLogi

Tlf +45 98341120
Mail: info@ ferielogi.dk

Åbningstider:
mandag til fredag kl. 9-19

FerieLogi.dk
Liselejevej 5 | 9270 Klarup

Vi er medlem af:
Danmarks Rejsebureau Forening nr. A0197
CVR: 29293139
FerieLogi's alm. betingelser