Ring på 98 34 11 20

Ferie 2019: Ferieidéer og rejsetips

Lad dig inspirere til en ferie i en feriebolig, der matcher dine ønsker og behov. Det kunne f.eks. være familieferie, miniferie, aktiv ferie med mountainbike, eller en tur på et julemarked, så klik videre herfra.

Også hvis I er en gruppe eller stor familie, eller hvis du vil have din hund med. Hos FerieLogi kender vi alle vores ferielejligheder godt, og kan give dig en god vejledning, så du får lige netop den feriebolig, der passer til dig. Søg videre på hjemmesiden, eller ring til os på 98 34 11 20.

Miniferie i Tyskland

Snup 2, 3 eller 4 dage på miniferie, smuttur eller weekend i Tyskland. Få inspiration her - tjek de 20 bedste kør selv miniferier til Tyskland fx. til Slesvig-Holsten, Friedrichstadt eller Harzen. Bestil her.

Familieferie

En ferie med børn til Tyskland - evt. med flere generationer hører til en af de mest uforglemmelige oplevelser. Vi har udvalgt særligt store ferieboliger med plads hele familien.

Byferie

Und dig selv en byferie i Tyskland. Lej en feriebolig i sotrbyen Dresden eller i kejserbyen Goslar. Begge byer har meget at byde på.

Vinferie

Prøv en vinferie i Tysklands 3 bedste vinområder og få nogle minderige oplevelser med hjem. Find en dejlig feriebolig ved Mosel, Rhinen eller i Pfalz ved Deutsche Weinstrasse. Lær om de populæreste druesorter og smag på Tysklands skønneste vine på vinrejse i Tyskland. Tjek!

Ferie med hund

Vil du have din hund og bedste ven med på kør selv ferie? Find de populæreste feriesteder og ferieboliger i Tyskland og Østrig. Her er din dejlige hund velkommen. Bestil her.

Julemarked

Julemarked i Goslar Harzen 2018. Vi foreslår at besøge julemarkedet i Goslar i Harzen med juleskoven, som er fortryllende smuk med titusindvis af graner med tændte lys, sagte musik og duftende lækkerier. På den historiske markedsplads ved siden af, kan du se og nyde stemningen ved de 80 boder.

Ud i det fri

Her har vi samlet de ferieboliger, hvor naturen altid er lige i nærheden. Noget så enkelt som en gåtur i skoven eller rundt om søen, kan nemlig give energi og virke afstressende.

Grupper

Et godt tilbud til f.eks. cykelklubber, bikers, vandregrupper og andre grupper. FerieLogi tilbyder ophold i Harzen i apartments med eller uden morgenbuffet.

Skiferie i Harzen

Information om skiferie i Harzen, Tyskland: Det bedste skisportssted for familier med børn og for begyndere er Hahnenklee på bjerget Bocksberg. Her er der ski-in og ski-out fra alleFerieLogi's ferieboliger.

Cykelferie

Cykeltræning i Harzen er perfekt til mountainbike og racer. Snup 3 - 4 aktive dage i i Harzens bjerge og få rejsetips og kort over ruterne i Harzen. Bestil her.

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

Destinationer

Harzen                     Schwarzwald

Nordtyskland            Sauerland

Rhinen                      Erzgebirge

Mosel                       Slesvig-Holsten

Dresden                   Mecklenburg 

Weserbergland         Østrig

Pfalz                         Tyrol

 

Kontakt FerieLogi

Tlf +45 98341120
info@ ferielogi.dk

Åbningstider:
mandag til torsdag kl. 9-19
fredag kl. 9-17

FerieLogi.dk
Liselejevej 5 | 9270 Klarup

FerieLogi er medlem af:
Danmarks Rejsebureau Forening nr. A0197
CVR: 29293139
FerieLogi's alm. lejebetingelser
Persondatapolitik