Tlf. 98 34 11 20

Ferie-idéer til kør-selv ferie

Lad dig inspirere til en kør-selv ferie, der matcher dine ønsker og behov.

Det kunne f.eks. være familieferie, miniferie, aktiv ferie med mountainbike, eller en tur på et julemarked, så klik videre herfra.

Også hvis I er en gruppe eller stor familie, eller hvis du vil have din hund med.

Hos FerieLogi kender vi alle vores ferielejligheder fuldstændigt og kan give dig en god vejledning, så du får lige netop den feriebolig, der passer til dig.

Søg videre på FerieLogi.dk, eller ring til os på 98341120.

Miniferie i Tyskland

Snup en smuttur på miniferie til Tyskland. Find en billig miniferie her. Tjek de 20 bedste kør selv miniferier til Tyskland fx. til Slesvig-Holsten, Friedrichstadt eller Harzen. Bestil her.

Familieferie

En ferie med børn til Tyskland - evt. med flere generationer hører til en af de mest uforglemmelige oplevelser. Her har vi udvalgt ferieboliger velegnet til store familien. Book her.

Byferie

Und dig selv en byferie i Tyskland. Lej en feriebolig i sotrbyen Dresden eller i kejserbyen Goslar. Begge byer har meget at byde på.

Vinferie i Tyskland

Prøv en vinferie i Tysklands 3 bedste vinområder og få minderige oplevelser. Find en lækker feriebolig ved Mosel, Rhinen eller i Pfalz ved Vinruten. Lær om de populære druesorter og smag på Tysklands skønneste vine på vinrejse i Tyskland. Tjek!

Ferie med hund

Vi anbefaler Harzen til ferie med hund. Her er der hundeskove og masser af natur, som din hund vil elske. Tjek hos FerieLogi.dk, som har et stort udvalg af ferieboliger, hvor hunden er velkommen. Bestil hos FerieLogi.dk.

Julemarked i Tyskland

Besøg julemarkedet i Goslar i Harzen. Juleskoven er fortryllende smuk med titusindvis af graner med tændte lys, sagte musik og duftende lækkerier. På den historiske markedsplads ved siden af, kan du se og nyde stemningen ved de 80 boder.

Grupper

Et godt tilbud til f.eks. mountainbikeklubber, cykelgrupper, vandregrupper, skoleklasser og andre grupper. FerieLogi tilbyder ophold i Harzen i apartments med morgenbuffet. Evt. aftensmad. Kontakt os for et tilbud.

Outdoor - ud i det fri

Her har vi samlet de ferieboliger, hvor naturen altid er lige i nærheden. Noget så enkelt som en gåtur i skoven eller rundt om søen, kan nemlig give energi og virke afstressende. Book feriebolig midt i naturen.

Skiferie i Harzen

Information om skiferie i Harzen, Tyskland: Det bedste skisportssted for familier med børn og for begyndere er Bocksberg i Hahnenklee. Bo i gåafstand til skiliften i en feriebolig. Bestil skiferien nu.

MTB / Cykelferie

Cykeltræning i Harzen er perfekt både for MTB og racer. Og Harzen er den foretrukne destination for mountainbike-tour. Snup 3 - 4 aktive dage i i Harzens bjerge. Få rejsetips og turforslag om Harzen. Bestil her.

Accepter cookies

Dette website benytter cookies til statistikker, som bl.a. anvendes til forbedring af hjemmesiden. 

KONTAKTINFORMATIONER

FerieLogi.dk
Liselejevej 5
DK-9270 Klarup
TLF.: (+45) 98 34 11 20 
 info@ferielogi.dk 

CVR. NR.: 29293139

ÅBNINGSTIDER KONTORET

Åbent for telefoniske henvendelser:
man - tors 9.00-19.00; fredag 9.00-17.00

Lejebetingelser

Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening nr. A0197