Tlf. 98 34 11 20
Tema

Ferietemaer & Inspiration

Fordelen ved ferie i feriebolig

Den årligt tilbagevendende søgen efter en passende feriedestination er nok en af ​​de mest spændende beslutninger, som vi træffer hvert år. Hele familien og alle venner kommer med forskellige ideer til ferien.

Men spørgsmålet om feriedestinationen er dog ikke den eneste afgørelse. Skal det være en charterrejse med fly, eller skal det være kør-selv ferie på hotel eller i feriebolig?

Der er mange råd, der taler for et ophold i ferielejlighed eller sommerhus.

Nyd friheden på ferie

Elsker du frihed og uafhængighed? Så skal du planlægge din rejse, så den er uafhængig af spisetider fastsat af et hotel. Så kan du bruge dagene, som du vil - uden hensyn til eventuelle tøjregler eller særlige hensyn.

En ferielejlighed eller et feriehus er et af de bedste ferieråd, hvis du vil nyde maksimal fleksibilitet og uafhængighed. Du bestemmer selv!

Lej en feriebolig i bjergene - prøv fx en feriebolig i Harzen - ved floder (fx feriebolig ved Mosel eller feriebolig ved Rhinen) eller i vinområder som fx. Vinruten i Pfalz, måske ferie med din hund - hent mere inspiration til din næste ferie hos os!

Foretrækker du god plads?

En feriebolig giver dig rummelighed og god plads i din ferie. I modsætning til hotelværelser, der er alt for små, har du med dette tips plads nok til at have det rigtig godt. Og skulle det en dag regne, så er det ikke en stor sag.

Ferieboliger i Tyskland giver dig plads nok til at hygge inde med familien - hvad med et spil kort eller et brætspil?

Uanset hvilke forventninger du har til en ferie, så kan du helt sikkert blive inspireret af vores ferieidéer, og de kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige feriedestination.

Takket være FerieLogi's store udvalg af ferieboliger i Tyskland, er det ikke svært at finde en bolig, der 100 procent lever op til dine forventninger.  

Godt tilbud

Et af de vigtigste argumenter er dog de økonomiske fordele. Ofte er ikke engang billige hoteller så billige som en feriebolig.

Sammenligner du flere tilbud med hinanden, bliver du hurtigt overbevist om priserne på leje af en feriebolig, så intet står i vejen for din ferieglæde.

Tjek vores udvalgte ferieideer og bliv inspireret til din næste ferie i Tyskland!

Vores mest populære ferieidéer:

MINIFERIE
VINFERIE I TYSKLAND
FERIE MED HUND
JULEMARKED I TYSKLAND

98 34 11 20 
info@ferielogi.dk
mandag - fredag 9 - 17

FerieLogi.dk
Liselejevej 5
9270 Klarup