Tlf. 98 34 11 20
Om FerieLogi

Om FerieLogi

Vores værdier

FerieLogi er en dansk rejsevirksomhed, som er præget af et tæt samarbejde og venskab mit vores værter, som er ejere af private ferieboliger i Tyskland og Østrig.

Men vores feriegæsters ønsker er også af allerstørste betydning for os.  

Vores vision

Vi vil gøre ferieoplevelser på autentiske og uforglemmelige steder muligt for vores feriegæster.

Vores rejse startede i 2003 med, at jeg stiftede FerieLogi.dk, fordi jeg havde et ønske om, at hjælpe danskerne med at finde gode ferieboliger til rimelige priser og derigennem opfylde drømmen om en eventyrlig ferie.   

Vores fokus

Siden har jeg rejst Tyskland og Østrig tyndt og testet og udvalgt kvalitets-ferieboliger - ferielejligheder og feriehuse, som jeg selv kunne tænke mig at holde ferie i, og hvor værterne er venlige og imødekommende.

Vi holder fokus - og går ikke på kompromis med kvalitet, beliggenhed og service - og det bliver der ikke ændret på.

Det giver dig en sikkerhed for, at den feriebolig, du booker hos FerieLogi, er i orden.

Har du spørgsmål om destinationer, ferieboliger og lignende - så kontakt mig og lad os få en snak om din ferie.

Venlig hilsen
Elisabeth Krage
Indehaver / FerieLogi.dk 


Ferie i Tyskland         Ferie i Tyrol


Harzen   Mosel   Rhinen

Nordtyskland   Dresden

Miniferie i Tyskland


 

Det siger gæsterne om os: 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Kom ned til rigtig fin lejlighed med super beliggenhed helt centralt i Cochem med udsigt lige ud til Mosel floden. Nemt at få udleveret nøgle og alt i orden i lejligheden. Rigtig skøn ferie i dette Riesling Mekka. Vi kommer helt sikkert igen. Varmeste anbefalinger herfra. Kristian, Århus
Se lejligheden i Cochem

Hej FerieLogi. Vil lige give en lille tilbagemelding på vores ferie i Hahnenklee  ️ Det var FANTASTISK, feriehuset var stort og skønt med masser af plads til os alle. Alting fungerede perfekt, og vi nød alle ferien i fulde drag. I får ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ med en stor pil op, bestemt ikke sidste gang, vi bestiller rejsen med FerieLogi.
Se 
Feriehus i Harzen

"Vi var meget glad for, at vi havde lejet  feriebolig i Goslar i Harzen. Lejligheden var helt i orden, og FerieLogi  havde gjort et stort forarbejde. Tak til de venlige værter for to dejlige uger i Goslar!"  Johannes
Se Goslar-lejlighed

"Sikke en skøn og lækker lejlighed ved Mosel. Alken er en rigtig vinby, og et besøg hos byens lokale vinproducenter kan anbefales." Hilsen Merete og Niels, Aalborg. Se feriebolig i Alken ved Mosel

"En dejlig lejlighed og sikke en udsigt. Helt fantastisk udsigt over Moselfloden". Hilsen Peter og Anne-Marie, Odense
Se Feriebolig med udsigt over Mosel.

"Super god ferie hvor alt bare var perfekt" Gitte 

"Har brugt Ferielogi.dk to gange og begge gange har der været super service, fine lejligheder og søde værter." Sofie, København. Ferie i Pfalz.

"Super service og lejlighed der stemte med beskrivelsen. Vi havde egentlig udset en anden lejlighed, men efter anbefaling fik vi anvist og valgte en anden. Den passede med beskrivelsen, og der var udførlig beskrivelse med til lejligheden og rute." Helge    

"Rigtig god service og fin lejlighed. Vi brugte Ferielogi sidste år i sommerferien og de var hurtig til at svare, grundig og meget hjælpsom med at finde den helt rigtige lejlighed. Der var forslag til udflugter, nærmeste supermarked osv." Mai-Britt. 

"Bare en hilsen med en super tilfreds tilbagemelding. Min familie og jeg var ved Rhinen og boede i en lejlighed med udsigt over Rhinen og har en rigtig positiv oplevelse med hjem. Lejligheden lå perfekt med en meget smuk udsigt, og så var det en rigtig pæn og velholdt lejlighed. Jeg vil også rose den nemme og hjælpsomme betjening fra FerieLogi's side"  
Se feriebolig med udsigt til Rhinen


 

Accepter cookies

Dette website benytter cookies til statistikker, som bl.a. anvendes til forbedring af hjemmesiden. 

Kontakt                         Tyskland         Mosel 
FerieLogi.dk                  Julemarked    Rhinen 
98341120                  Harzen       
info@ferielogi.dk         

FerieLogi.dk
Åbningstider: ma-fre kl. 9-17
Corona-restriktioner i Tyskland