Tlf. 98 34 11 20

Om FerieLogi

Siden starten i 2003 har vi rejst rundt i Tyskland og Østrig og foretaget kvalitetstjek af vores håndplukkede ferieboliger, som ligger på de feriesteder, vi synes, er mest attraktive. 

Vi holder til i Aalborg, og har du spørgsmål om destinationer, ferieboliger el.lign. -

så kontakt os gerne på mail: info@ferielogi.dk eller telefon 98341120 (kl. 9-17).

OK - hvad mere?

FerieLogi er 100% danskejet, og indehaver og grundlægger, Elisabeth Krage, kender personligt alle værterne på vores destinationer og kan sige god for dem.

Vi holder fokus - og går ikke på kompromis med kvalitet, beliggenhed og service. Og det har vi tænkt os at blive ved med.

Læs også: Ferie i Tyskland og Østrig

 

Elisabeth Krage / Indehaver


   Kontakt FerieLogi!

  98 34 11 20   |  info@ferielogi.dk
 Åbningstider:
 mandag - fredag kl. 9.00 - 17.00 (lukket på helligdage)  

Følg os på FaceBook


Det siger gæsterne om os: 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Kom ned til rigtig fin lejlighed med super beliggenhed helt centralt i Cochem med udsigt lige ud til Mosel floden. Nemt at få udleveret nøgle og alt i orden i lejligheden. Rigtig skøn ferie i dette Riesling Mekka. Vi kommer helt sikkert igen. Varmeste anbefalinger herfra. Kristian, Århus
Se lejligheden i Cochem

Hej Elisabeth. Vil lige give en lille tilbagemelding på vores ferie i Hahnenklee  ️ Det var FANTASTISK, feriehuset var stort og skønt med masser af plads til os alle. Alting fungerede perfekt, og vi nød alle ferien i fulde drag. I får ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ med en stor pil op, bestemt ikke sidste gang, vi bestiller rejsen med FerieLogi.
Se 
Feriehus til generationsferie i Harzen

"Vi var meget glad for, at vi havde lejet  feriebolig i Goslar i Harzen. Lejligheden var helt i orden, og FerieLogi  havde gjort et stort forarbejde. Tak til de venlige værter for to dejlige uger i Goslar!"  Johannes
Se Goslar-lejlighed

"Sikke en skøn og lækker lejlighed ved Mosel. Vi glædede os over, at der var ualmindeligt rent ved ankomsten. Alken er en rigtig vinby, og et besøg hos byens lokale vinproducenter kan anbefales." Hilsen Merete og Niels, Aalborg.
Se feriebolig i Alken ved Mosel

"En dejlig lejlighed og sikke en udsigt. Helt fantastisk udsigt over Moselfloden". Hilsen Peter og Anne-Marie, Odense
Se Feriebolig med udsigt over Mosel.

"Super god ferie hvor alt bare var perfekt" Gitte 

"Har brugt Ferielogi.dk to gange og begge gange har der været super service, fine lejligheder og søde værter." Sofie, København. Ferie i Pfalz.

"Super service og lejlighed der stemte med beskrivelsen. Vi havde egentlig udset en anden lejlighed, men efter anbefaling fik vi anvist og valgte en anden. Den passede med beskrivelsen, og der var udførlig beskrivelse med til lejligheden og rute." Helge    

"Rigtig god service og fin lejlighed. Vi brugte Ferielogi sidste år i sommerferien og de var hurtig til at svare, grundig og meget hjælpsom med at finde den helt rigtige lejlighed. Der var brochurer med fra området og kørselsvejledning. Forslag til udflugter, nærmeste supermarked osv." Mai-Britt. 

"Bare en hilsen med en super tilfreds tilbagemelding. Min familie og jeg var ved Rhinen og boede i en lejlighed med udsigt over Rhinen og har en rigtig positiv oplevelse med hjem. Lejligheden lå perfekt med en meget smuk udsigt, og så var det en rigtig pæn og velholdt lejlighed. Jeg vil også rose den nemme og hjælpsomme betjening fra FerieLogi's side"  
Se feriebolig med udsigt til Rhinen


 

Accepter cookies

Dette website benytter cookies til statistikker, som bl.a. anvendes til forbedring af hjemmesiden. 

FerieLogi.dk
Liselejevej 5, 9270 Klarup
mandag-fredag kl. 9-17

   +45 98341120
 info@ferielogi.dk

CVR nr. 29293139 
Medlem af
Danmarks Rejsebureau Forening