Tlf. 98 34 11 20

Når du vil bo godt i ferien!  

FerieLogi er en dansk rejsevirksomhed med rødder i det Nordjylland. Vi er er specialist i kør-selv ferie til Tyskland og Østrig - det er vores passion, og vi brænder for at gøre alle bekendt med de skønneste feriesteder!

Se alle vores gode tilbud på kør-selv-ferie til Tyskland og Østrig!

Udvalgte ferieboliger

Vi har udvalgt de bedste ferielejligheder og feriehuse til kør-selv-ferie til vores kvalitetsbevidste kunder. Når vi udvælger ferieboliger, lægger vi vægt på, at kvalitet, beliggenhed, komfort og vedligeholdelse er i orden. Vi har store krav til vores samarbejdspartnere, og da vi har personlig og tæt kontakt til dem alle, ved vi, at de har den samme indstilling til kvalitet og service, som vi selv har. Du vil således være i gode hænder hele vejen rundt og møde flinke værter på ferien.

Det vil du sætte pris på ...

Kør-selv ferie er en meget miljøvenlig måde, at holde ferie på. Og når du bor i en af vores dejlige ferieboliger, oplever du et lokalt miljø, der gør ferien til en særlig oplevelse - noget du typisk ikke finder på hoteller. Desuden får du også mere ferie for pengene.

Der er mange fordele ved at bo i vores ferieboliger: Du oplever en større frihed og bestemmer selv tempoet. Du lever i et lokalt miljø med f.eks. den specielle oplevelse, det er at handle lokalt på torvet, ved den lokale slagter, bager eller dagligvarebutik. Og - efter en dejlig feriedag - at tilberede de lokale råvarer i ferielejlighedens køkken. 

Men der er mere:

Vores lokalkendskab og indgående kendskab til hvert feriested og feriebolig gør, at vi kan vejlede og hjælpe dig med at finde den helt rigtige feriebolig, der passer til netop dine ønsker.

Elisabeth Krage, Tysklandseksperten

Kontakt "Tysklandseksperten!"

FerieLogi.dk, som jeg startede i 2003, er kendetegnet ved kvalitet, høj service og troværdighed. 

At jeg kender og kan stå inde for hver eneste feriebolig på vores hjemmeside, er din garanti for, at den feriebolig, du lejer hos FerieLogi, kan danne rammen om en tryg og vellykket ferie.

Få en snak om ferie i Tyskland og Østrig

Du er meget velkommen til at kontakte mig med spørgsmål om en feriebolig eller et ferieområde. Jeg har personligt besigtiget alle ferieboligerne og har desuden også boet i mange af dem.

Det betyder, at du som kunde hos FerieLogi kan få en unik insider-viden, som er ret enestående, og det giver dig tryghed på ferien. 

Alle vores feriesteder har jeg besøgt flere gange og kender dem derfor ud og ind.

Jeg har boet der, kørt rundt i områderne, besøgt vingårde, set byerne, vandret i bjergene, sejlet på Mosel og Rhinen, smagt den dejlige vin i Rheinland-Pfalz og besøgt seværdigheder på alle destinationer.

"Vores feriesteder er udvalgt, og det, som jeg sætter pris på, og som betyder noget på mine rejser, vil jeg gerne give videre til andre, så de kan opleve det samme."

Velkommen på kør-selv-ferie med FerieLogi!

Elisabeth Krage
Indehaver/FerieLogi.dk

Herunder kan du se nogle breve fra kunder, og flere findes i gæstebogen.

FerieLogi er medlem af
Danmarks Rejsebureau Forening


Det siger kunderne om os: 

"Vi var meget glad for, at vi havde lejet  feriebolig (nr. 12) i Goslar i Harzen. Lejligheden var helt i orden, og FerieLogi  havde gjort et stort forarbejde. Tak til de venlige værter for to dejlige uger i Goslar!"  Johannes

"Super god ferie hvor alt bare var perfekt" Gitte 

"Har brugt Ferielogi.dk to gange og begge gange har der været super service, fine lejligheder og søde værter." Sofie

"Super service og lejlighed der stemte med beskrivelsen. Vi havde egentlig udset en anden lejlighed, men efter anbefaling fik vi anvist og valgte en anden. Den passede med beskrivelsen, og der var udførlig beskrivelse med til lejligheden og rute." Helge    

"Rigtig god service og fin lejlighed. Vi brugte Ferielogi sidste år i sommerferien og hun var hurtig til at svare, grundig og meget hjælpsom med at finde den helt rigtige lejlighed. Der var brochurer med fra området og kørselsvejledning. Forslag til udflugter, nærmeste supermarked osv." Mai-Britt. 

"Bare en hilsen med en super tilfreds tilbagemelding. Min familie og jeg var ved Rhinen og boede i udsigts-feriebolig nr. 302 og har en rigtig positiv oplevelse med hjem. Lejligheden lå perfekt med en meget smuk udsigt, og så var det en rigtig pæn og velholdt lejlighed. Jeg vil også rose den nemme og hjælpsomme betjening fra FerieLogi's side"  Sommerferie


 

Destinationer

Harzen                     Sydtyskland
Nordtyskland           Spreewald
Rhinen                     Erzgebirge
Mosel                       Slesvig-Holsten
Dresden                   Mecklenburg 
Weserbergland        Østrig
Pfalz                        Tyrol
Vinruten 

Ferietema

Miniferie                    Cykelferie
Skiferie                      Familieferie
MTB i Harzen            Grupper
Vinferie                      Ferie med hund
Julemarked               

 

Kontakt FerieLogi

Tlf. 98 34 11 20
Vi har åbent mandag til fredag fra 9.00 til 19.00. 
info@ferielogi.dk
Du kan skrive en e-mail til os - vi svarer lynhurtigt!
FerieLogi, Liselejevej 5, 9270 Klarup. CVR: 29293139
Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening nr. A0197