Tlf. 98 34 11 20

Hvem er vi?  

Hvad tilbyder FerieLogi?

At bo i en af FerieLogis kvalitetets-ferieboliger skal leve op til vores kunders forventninger, og samtidig skal oplevelsen ved at holde ferie i området være den bedste.  

Derfor testes samtlige ferieboliger grundigt af FerieLogis indehaver, før vi indleder et samarbejde med feriestederne omkring leje af lejligheder, feriehuse og sommerhuse.

Det vil altså sige, at alle ferieboliger, der tilbydes hos FerieLogi.dk, kan vi stå inde for hver og en. 

Høj kvalitet, bedste beliggenhed, stort lokalkendskab og god service er FerieLogi kendt for -  og vi er fortrolig med alle ferieområderne.

Så har du spørgsmål om ferieboligerne eller feriestederne, så kontakt os gerne.

Vi er her for dig!

OK - hvad mere?

Alle værterne på vores feriesteder kender vi personligt og kan sige god for. Det betyder, at vi er sikker på, at du er i gode hænder hele vejen rundt, når du vælger at booke din feriebolig hos FerieLogi.

Hvor længe har I arbejdet med kør-selv ferie til Tyskland og Østrig?

Siden 2003. Vi holder fokus - og går ikke på kompromis med kvalitet, beliggenhed og service. Og det har vi tænkt os at fortsætte med.

Feriebolig hos Krage 

"Min passion er at kunne tilbyde dig et ferieophold i den bedste feriebolig på et skønt feriested. 
Derfor finder du hos os kun udvalgte kvalitets-ferieboliger - alle med den bedste beliggenhed".

Elisabeth Krage

Indehaver/FerieLogi

Ferieboliger i Tyskland og Østrig - klik her


Det siger gæsterne om os: 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Kom ned til rigtig fin lejlighed med super beliggenhed helt centralt i Cochem med udsigt lige ud til Mosel floden. Nemt at få udleveret nøgle og alt i orden i lejligheden. Rigtig skøn ferie i dette Riesling Mekka. Vi kommer helt sikkert igen. Varmeste anbefalinger herfra. Kristian, Århus

Hej Elisabeth. Vil lige give en lille tilbagemelding på vores ferie i Hahnenklee  ️ Det var FANTASTISK, feriehuset var stort og skønt med masser af plads til os alle. Alting fungerede perfekt, og vi nød alle ferien i fulde drag. I får ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ med en stor pil op, bestemt ikke sidste gang, vi bestiller rejsen med FerieLogi. Juli 2020. Feriehus nr. 38 i Harzen

"Vi var meget glad for, at vi havde lejet  feriebolig (nr. 12) i Goslar i Harzen. Lejligheden var helt i orden, og FerieLogi  havde gjort et stort forarbejde. Tak til de venlige værter for to dejlige uger i Goslar!"  Johannes

"Sikke en skøn lejlighed (nr. 613 ved Mosel). Lejligheden er lækker, og der var ualmindeligt rent ved ankomsten. Byen er en rigtig vinby, og et besøg hos byens lokale vinproducenter kan anbefales." Hilsen Merete og Niels, Aalborg.

"En dejlig lejlighed og sikke en udsigt. Helt fantastisk udsigt over Moselfloden". Hilsen Peter og Anne-Marie,  Feriebolig nr. 51 ved Mosel.

"Super god ferie hvor alt bare var perfekt" Gitte 

"Har brugt Ferielogi.dk to gange og begge gange har der været super service, fine lejligheder og søde værter." Sofie, København

"Super service og lejlighed der stemte med beskrivelsen. Vi havde egentlig udset en anden lejlighed, men efter anbefaling fik vi anvist og valgte en anden. Den passede med beskrivelsen, og der var udførlig beskrivelse med til lejligheden og rute." Helge    

"Rigtig god service og fin lejlighed. Vi brugte Ferielogi sidste år i sommerferien og hun var hurtig til at svare, grundig og meget hjælpsom med at finde den helt rigtige lejlighed. Der var brochurer med fra området og kørselsvejledning. Forslag til udflugter, nærmeste supermarked osv." Mai-Britt. 

"Bare en hilsen med en super tilfreds tilbagemelding. Min familie og jeg var ved Rhinen og boede i udsigts-feriebolig nr. 302 og har en rigtig positiv oplevelse med hjem. Lejligheden lå perfekt med en meget smuk udsigt, og så var det en rigtig pæn og velholdt lejlighed. Jeg vil også rose den nemme og hjælpsomme betjening fra FerieLogi's side"  


 

Accepter cookies

Dette website benytter cookies til statistikker, som bl.a. anvendes til forbedring af hjemmesiden. 

FerieLogi.dk                                    
Liselejevej 5, 9270 Klarup

Kontakt
  98 34 11 20   

Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening