Tlf. 98 34 11 20
Om FerieLogi

Om FerieLogi

FerieLogi er en dansk rejsevirksomhed, som er specialist i kør-selv ferie til Tyskland og Østrig.

Dine ønsker til en god ferie er vores allerstørste inspiration.

FerieLogi's vision

Du får ferieoplevelser på autentiske og uforglemmelige steder.

Siden 2003 har vi været optaget af at finde de bedst beliggende og dejligste ferieboliger i Tyskland og Østrig, så du kan få opfyldt drømmen om en skøn ferie.   

FerieLogi's fokus

Vi går ikke på kompromis med kvalitet, beliggenhed og service - og det bliver der ikke ændret på.

Det giver dig en sikkerhed for, at den feriebolig, du booker hos os, har god standard og er i orden.

FerieLogi's boliger

Alle FerieLogi's boliger er personligt udvalgt ud fra kriterier som dejlig indretning, god beliggenhed, venlige værter, men også at vi selv skal kunne tænke os at holde ferie der.

Du kan fange os på info@ferielogi.dk eller 98341120, hvis du har spørgsmål om destinationerne, ferieboligerne eller lignende - og lad os få en snak om din ferie.

Følg FerieLogi på facebook.

Elisabeth Krage
Indehaver / FerieLogi.dk 


Ferie i Tyskland         Ferie i Tyrol


Harzen Mosel Rhinen

Nordtyskland | Dresden

Miniferie i Tyskland

Kør-selv ferie til Harzen


 

Det siger gæsterne om os: 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Risling-mekka. Kom ned til rigtig fin lejlighed med udsigt lige ud til Mosel floden. Alt i orden i lejligheden. Rigtig skøn ferie i dette Riesling Mekka. Varmeste anbefalinger herfra. Kristian, Århus
Se lejligheden i Cochem

Hej FerieLogi. Vil lige give en lille tilbagemelding på vores ferie i Hahnenklee  ️ Det var FANTASTISK, feriehuset var stort og skønt med masser af plads til os alle. Alting fungerede perfekt, og vi nød alle ferien i fulde drag. I får ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ med en stor pil op, bestemt ikke sidste gang, vi bestiller rejsen med FerieLogi.
Se 
Feriehus i Harzen

"Vi var meget glad for, at vi havde lejet  feriebolig i Goslar i Harzen. Lejligheden var helt i orden, og FerieLogi  havde gjort et stort forarbejde. Tak til de venlige værter for to dejlige uger i Goslar!"  Johannes
Se Goslar-lejlighed

"Sikke en skøn og lækker lejlighed ved Mosel. Alken er en rigtig vinby, og et besøg hos byens lokale vinproducenter kan anbefales." Hilsen Merete og Niels, Aalborg. Se feriebolig i Alken ved Mosel

"En dejlig lejlighed og sikke en udsigt. Helt fantastisk udsigt over Moselfloden". Hilsen Peter og Anne-Marie, Odense
Se Feriebolig med udsigt over Mosel.

"Super god ferie hvor alt bare var perfekt" Gitte 

"Har brugt Ferielogi.dk to gange og begge gange har der været super service, fine lejligheder og søde værter." Sofie, København. Ferie i Pfalz.

"Super service og lejlighed der stemte med beskrivelsen. Vi havde egentlig udset en anden lejlighed, men efter anbefaling fik vi anvist og valgte en anden. Den passede med beskrivelsen, og der var udførlig beskrivelse med til lejligheden og rute." Helge    

"Rigtig god service og fin lejlighed. Vi brugte Ferielogi sidste år i sommerferien og de var hurtig til at svare, grundig og meget hjælpsom med at finde den helt rigtige lejlighed. Der var forslag til udflugter, nærmeste supermarked osv." Mai-Britt. 

"Bare en hilsen med en super tilfreds tilbagemelding. Min familie og jeg var ved Rhinen og boede i en lejlighed med udsigt over Rhinen og har en rigtig positiv oplevelse med hjem. Lejligheden lå perfekt med en meget smuk udsigt, og så var det en rigtig pæn og velholdt lejlighed. Jeg vil også rose den nemme og hjælpsomme betjening fra FerieLogi's side"  
Se feriebolig med udsigt til Rhinen


 

Accepter cookies

Dette website benytter cookies. 

FerieLogi.dk 
Liselejevej 5, 9270 Klarup
CVR nr. 29293139 

info@ferielogi.dk
+45 98341120
09:00-17:00