Tlf. 98 34 11 20
Kør-selv Harzen

Kør selv Harzen

Harzen ligger i Nordtyskland - ca. 4 timers kørsel fra grænsen. Her venter mange spændende eventyr og udflugter, små som store, i Harzen. Væk fra hverdagen og ud i naturen! 

  Tjek ferieboliger i Harzen 

Ferieboliger i Harzen

I Harzen venter spændende oplevelser, sjov og action, magi og eventyr året rundt. Og du oplever hyggelige byer, smuk natur og fine seværdigheder. 

I hvert fald får alle turister noget for pengene på en ferie i Harzen, for regionen er kendt af forskellige årsager. 

I Harzen finder du termiske bade med forskellige wellness-behandlinger, og der er bl.a. også talrige sportsmuligheder for feriegæster - både om sommeren og om vinteren

Se ferieboliger i Harzen

Hotel eller ferielejlighed

Feriebolig eller hotel?

Spørgsmålet om, hvad der er billigst, er naturligvis svært at svare på, da der er både luksus og billige overnatningsmuligheder i begge segmenter.

Og når det kommer til spørgsmålet om, hvorvidt man skal vælge ferielejlighed eller hotel, spiller prisen naturligvis også en stor rolle

Som hovedregel kan man sige, at ferieboliger er en del billigere end hoteller, især hvis man rejser flere personer sammen. Det skyldes på den ene side, at man skal betale for flere ydelser på et hotel, som man ikke skal ved leje af en feriebolig. På den anden side kan man dele en ferielejlighed (og dermed prisen) mellem flere personer, mens man ofte skal booke flere værelser på et hotel.

I en ferielejlighed har du desuden også mulighed for selv at lave mad, og det kan spare dig for dyre besøg på restauranter.

Ferielejlighed i Harzen

Fordele ved kør-selv-ferie Harzen  

Kort afstand. Harzen ligger kun 4 timers kørsel fra grænsen. Det er Tysklands nordligste bjergområde og perfekt til kør-selv ferie og miniferie. 

Et net af afmærkede vandreruter på mange hundrede kilometer, som indbyder til en dejlig vandreferie i Harzen. Er du vild med at køre mountainbike eller racer, er Harzen det perfekte sted. Her findes et stort net af ruter for mountainbikere. 

Vejret i Harzen
Her er mange dejlige dage - om sommeren er det ikke for varmt, og du kan både løbe kondiløb i skoven, køre med mountainbike, gå stavgang eller svømme i en badesø eller i byens friluftsbad.

Benyt FerieLogi's fordele

Hos FerieLogi finder du nemt en god feriebolig i Harzen til jeres ferie.

Det er let og sikkert at booke din kør-selv ferie online. Behøver du hjælp- så sidder vi parat ved telefonen.

Når du bestiller rejse til Harzen hos FerieLogi, får du vores gratis turforslag og insider-tips på dansk. Så kan det ikke være meget lettere!

Vi tilbyder mange hundevenlige ferieboliger, og især bjergbyen Hahnenklee er et godt sted, at have hunden med på ferie. 

En bilferie til Harzen er også perfekt, hvis I skal på julemarked.

Du er naturligvis velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til kør selv ferie til Harzen.

Turister på cykeltur

Hvad kan vi opleve i Harzen?

I får masser af ferie-sjov i Harzen hele året rundt - hvad enten I holder ferie i Harzen med børn, med venner eller en romantisk ferie i Harzen for to. Vi anbefaler start april til slutningen af oktober. I december kan du besøge Nordtysklands smukkeste julemarked

Spændende oplevelser venter i Harzen

 • Nationalpark Harzen
 • Bloksbjerg, Harzens højeste bjerg
 • tur med damptog til Brocken
 • kejserbyen Goslar, Harzens hovedby
 • maleriske borge og slotte
 • sommerrutsjebane Bocksbergbob, Hahnenklee
 • smuk natur med bjerge
 • kirker og klostre
 • kulturhistoriske museer
 • heksenes danseplads
 • romantiske middelalderbyer
 • hyggelige bryggerier og snapse-destillerier
 • KZ-museum Mittelbau-Dora (Museum for nazisternes forbrydelser i en underjordisk koncentrationslejr, der fremstillede V1- og V2-raketter)

Du er muligvis også interesseret i:

 


98 34 11 20 
info@ferielogi.dk
mandag - fredag 9 - 17

FerieLogi.dk
Liselejevej 5
9270 Klarup