Tlf. 98 34 11 20

Fordele ved en kør-selv ferie til Harzen! 

1. Kort afstand. Harzen ligger kun ca. 400 km syd for grænsen. Det er Tysklands smukkeste bjergområde og perfekt til kør-selv ferie.  

2. Vidunderlig, spændende natur. Flot og spændende natur med bjerge, dybe skove, store søer og rislende floder.

3. Net af vandreruter og cykelruter. Der er et net af afmærkede vandreruter på mange hundrede kilometer, som indbyder til en dejlig vandreferie i Harzen. Er du vild med at køre mountainbike eller racer, er Harzen det perfekte sted. Her findes Tysklands største net af ruter for mountainbikere. 

4. Smukke byer i Harzen. Besøg de interessante byer: Goslar-Hahnenklee, Bad Harzburg, Herzberg, Wernigerode. Overalt findes spor efter tidligere konger og kejsere samt minedriften, som gav rigdom til Harzen.

Se gode ferieboliger i Harzen

5. Familieferie. De mange aktiviteter for børn er alle tiders, og når du booker en lejlighed eller et sommerhus hos FerieLogi, får du tilsendt vores information om aktiviteter, seværdigheder, turforslag og insider-tips. Så kan det ikke være meget lettere!

6. Fair priser. Madvarer er nogenlunde billige, og det samme er restaurantbesøg. 

Kør-selv ferie Harzen

På bilferie til Harzen - Tysklands nordligste bjerge - kan du opleve en fascinerende mangfoldighed i naturen i Nationalpark Harzen. Du kan ikke undgå at blive begejstret for Harzen, der byder på oplevelser, sjov og action, magi, eventyr og spændende oplevelser hele året rundt. Læs om Harzen .

Harzens bedste feriesteder:

  • Goslar 
  • Hahnenklee
  • Bad Harzburg

Hahnenklee ligger for foden af Bocksberg, og den kan anbefales til ferie med børn og til jer, der vil være aktiv i naturen. Området er et eldorado for cykling på mountainbike og skønne vandreture. Vi udlejer en hel del ferieboliger i Hahnenklee med fin beliggenhed lige op ad storskoven. Og din hund må gerne komme med.

Goslar er hovedbyen i Harzen, og den ligger i delstaten Niedersachsen. Den har ca. 50.000 indbyggere og er en by, du aldrig bliver helt færdig med. FerieLogi tilbyder både lejligheder og et feriehus i centrum af Goslar i den historiske bydel.  

Når du bestiller feriebolig i Harzen hos FerieLogi, får du gratis:

turforslag og vores insider-tips 

Alle vores ferielejligheder i Harzen er nøje udvalgt og har den bedste beliggenhed, hvilket er basis for at få en supergod ferie i Harzen.

Se liste med alle ferieboliger i Harzen

Hvis du vil finde andre feriesteder i Tyskland, kan du lige her få information om ferie  i Tyskland »

Mærk magien i Harzen
Hekse og djævle hersker her og fremtryller magiske oplevelser i deres fritid. Skjulte skatte, spændende og smuk vildmark, værdifulde beviser på kulturarv og naturligvis masser af feriesjov. Med familie eller venner - Harzen inspirerer hele året rundt.

Men begejstringen stopper ikke her
I får masser af ferie-sjov i Harzen hele året rundt - hvad enten I holder ferie i Harzen med børn eller med venner.

Læs mere om Harzen

På tur til Harzen

Du er muligvis også interesseret i:

 


Accepter cookies

Dette website benytter cookies. 

FerieLogi.dk 
Liselejevej 5, 9270 Klarup
CVR nr. 29293139 

info@ferielogi.dk
+45 98341120
09:00-17:00