Ring på 98 34 11 20

Kør selv ferie i Tyskland

Find feriesteder i Tyskland - klik ⇓

Tag på kør-selv-ferie til Tyskland og få masser af oplevelser og overraskelser. Nyd Tysklands enestående natur med bjerge, store søer, floder og dybe skove. Gå på opdagelse i de mange,spændende byer.

Der er rigtig mange oplevelser for både børn og voksne på en kør-selv ferie i Tyskland. Hvis du vil bo godt i ferien, så book en af vores mange udvalgte ferieboliger eller feriehuse og sommerhuse i Tyskland.

Billig ferie i Tyskland:

En kør-selv-ferie til Tyskland, hvor du bor i en feriebolig, er oven i købet billigere end i mange andre lande. Vejret er normalt også bedre end i Danmark, især hvis ferien går et stykke ned i Tyskland. 

Tysklands feriesteder - klik her⇓ 

De mest populære feriesteder i Tyskland til kør selv ferie er:

Harzen, Mosel og Rhinen

Storbyferie i Tyskland

Er du til storbyferie, så skulle du prøve kør selv ferie til Dresden i Tyskland Du finder vores udvalgte ferieboliger i Dresden, hvis du klikker lige her.

Bo godt i Tyskland - ekstra gevinst:

Når du lejer en feriebolig eller et feriehus i Tyskland hos FerieLogi, bor du i et autentisk og lokalt miljø og møder de lokale på feriestederne. Du lærer således landet at kende fra den bedste side. At feriebudgettet holdes på et rimeligt niveau, gør vel heller ikke noget. 

Kort over Tyskland

Ferie i Harzen

Kør selv ferie til Harzen i Tyskland er den perfekte ferie for naturelskere og aktive turister både familier med børn, unge såvel som ældre, der vil dyrke sport som mountainbiking eller vandring i Harzens bjerge. Vil du have en billig kør selv ferie i Harzen og stor frihed, så skal du leje en af FerieLogi's udvalgte og dejlige ferieboliger her.

Ferie ved Mosel

I Mosel området finder du sydlandsk stemning og afslappet livsstil. Læg hertil det milde klima, de smukke vinbjerge og Moselfloden, så har du alle muligheder for en god kør-selv ferie ved Mosel. Ved Mosel finder du Tysklands smukkeste vinmarker, og de maleriske vinbyer ligger ved bredden som perler på en snor. Tag en uforglemmelig kør-selv ferie til Mosel og nyd friheden i en feriebolig.

Ferie ved Rhinen

Hvor er Rhinen smukkest? Det spørger mange om, når de skal på kør-selv-ferie til Rhinen. Et står klart: Området, Mittelrhein, mellem Koblenz og Rüdesheim, er den smukkeste strækning langs Rhinen. Lej en feriebolig i 1. række ud mod Rhinen, så kan dusidde på din balkon og se den store skibstrafik på Rhinen.

Ferie i Nordtyskland

I Nordtyskland er det først og fremmest de smukke søområder, der lokker danskere på kør-selv ferie, hvad enten det er bilferie til Pløn-søerne eller søområdet i Mecklenburg-Vorpommern. Badeferie, cykelferie, vandreferie og meget mere. Hvis du bor i en feriebolig, kan du opleve det lokale miljø og nyde friheden på ferie i Nordtyskland.

Ferie ved Tysk Vinrute

Den Tyske Vinrute eller Deutsche Weinstrasse i Pfalz i Sydtyskland er for feinschmeckere og vinelskere, og området kaldes også for Tysklands Toscana p.g.a. det milde klima. Her er der vinmarker overalt. Og her møder du tysk gemütlichkeit og charme blandt de muntre lokale indbyggere.

Ferie i Dresden

Information på dansk om kør-selv ferie til Dresden. Læs om denne skønne og unikke storby, som Dresden er. Book en feriebolig centralt i Dresden.

Ferie i Schwarzwald

Få information om ferie i Schwarzwald - dette underskønne område i Sydtyskland. Læs om hyggelige byer og vinområder. Besøg også Europa-Park Rust.

Ferie i Sydtyskland

Den smukke, blå Donau - ja, hvem har ikke hørt om den? Opdag et af Bayerns smukkeste flodlandskaber - ferieområdet i Donau-dalen ved Bayerische Wald nær Passau.

Ferie i Erzgebirge

Læs om ferie i Erzgebirge - et smukt bjergområde i det sydlige Tyskland. Erzgebirge grænser op til Tjekkiet. Lej en feriebolig i Erzgebirge og tag en endagstur til Dresden og/eller Prag.

Ferie i Sauerland

Prøv et nyt ferieområde i Tyskland. Sauerland er et dejligt område, som ligger i Midttyskland. Her er smuk natur og idylliske bindingsværksbyer.

Ferie i Weserbergland

Prøv en ferie i Weserbergland. Lej feriebolig ved Weser i Schwalenberg eller Hameln. Oplevelser for alle sanser finder du i Weserberglands smukke, bakkede landskab.

Destinationer

Harzen                     Schwarzwald

Nordtyskland            Sauerland

Rhinen                      Erzgebirge

Mosel                       Slesvig-Holsten

Dresden                   Mecklenburg 

Weserbergland         Østrig

Pfalz                         Tyrol

 

Kontakt FerieLogi

Tlf +45 98341120
Mail: info@ ferielogi.dk

Åbningstider:
mandag til fredag kl. 9-19

FerieLogi.dk
Liselejevej 5 | 9270 Klarup

Vi er medlem af:
Danmarks Rejsebureau Forening nr. A0197
CVR: 29293139
FerieLogi's alm. betingelser