Tlf. 98 34 11 20
Tyskland

Ferie i Tyskland ✓

Bo i private ferieboliger i Tyskland og kom tæt på det miljø, du holder ferie i. Du kan booke prima ferieboliger overalt i Tyskland med os - og du kommer helt ind i den tyske "Gemütlichkeit", der er tyskernes hygge og venlighed. Find dit favoritområde til ferie i Tyskland her:

HARZEN ✓
HARZEN ✓

Drømmer du om ferie i Harzen? Se det store udvalg af gode ferielejligheder og feriehuse i Harzen - alle med bedste beliggenhed. Book feriebolig hos FerieLogi.

MOSEL ✓
MOSEL ✓

Her kan du leje ferielejlighed ved Mosel. Vores ferieboliger ligger i maleriske vinbyer direkte ved Moselfloden. Find det rigtige tilbud her.

RHINEN ✓
RHINEN ✓

Mellem Koblenz og Bingen finder du Rhinens smukkeste landskab. Lej en feriebolig am Rhein her. Vælg Bacharach eller Oberwesel.

NORDTYSKLAND ✓
NORDTYSKLAND ✓

Her kan du leje en feriebolig i Nordtyskland. Vælg mellem søområderne Plønsøerne, Zwischenahner Meer og Müritzsee.

PFALZ ✓
PFALZ ✓

Book en feriebolig i det skønne vinområde ved Deutsche Weinstrasse i Rheinland-Pfalz. Her kan du opleve tysk gemütlichkeit.

DRESDEN ✓
DRESDEN ✓

Book en feriebolig i Dresden, Tysklands smukkeste storby. Find en god ferielejlighed i et roligt, men centralt område i Dresden.

SCHWARZWALD ✓
SCHWARZWALD ✓

Schwarzwald - det skønne område i Sydtyskland. Læs om hyggelige byer og dejlige vinområder. Lej ferielejlighed her!

SYDTYSKLAND ✓
SYDTYSKLAND ✓

Ferie i Sydtyskland ved den smukke, blå Donau. Opdag Bayerische Wald og Bayerns smukke flodlandskab. Book her.

SAUERLAND ✓
SAUERLAND ✓

Sauerland er et dejligt område, som ligger i Midttyskland. Her er smuk natur og meget hyggelige og idylliske bindingsværksbyer.

WESERBERGLAND ✓
WESERBERGLAND ✓

På kør-selv ferie i Weserbergland kan du opleve maleriske byer og bakkede landskaber. Bo i Schwalenberg - og book her.

Gode feriemål i Tyskland:

Tyskland som ferieland har uendelig meget at byde på, og det uanset om det skal være en familieferie med børn, en hundevenlig ferie, kulturoplevelser i tyske byer eller rendyrket afslapning på højt niveau. Selv vinferier er Tyskland særdeles leveringsdygtig i.

Tyskland har det hele - bogstavelig talt!

En ferie i Tyskland kan give dig hede-landskaber, flade, runde bakker, bjerge, storbypuls og helt uimodståelige og smukke naturoplevelser. Fra det ret flade nord til det bakkede i midt og det mere bjergrige i Sydtyskland, er der serveret oplevelser, når du forlader Autobahn og kommer ud i landskabet.

Der er en verden til forskel på at opleve et land set fra et hotel og så opleve det helt tæt fra en lejlighed eller bolig lige der, hvor tyskerne bor, arbejder, spiser og hygger sig. Kan du blot lidt tysk, varer det ikke længe, før du er er del af den by eller landsby, du har valgt som udgangspunkt for din bilferie.

Vores tyske ferieboliger

Det særlige ved os er, at vi har været der! Du finder ikke lejligheder, hytter eller feriehuse hos os, der ikke er tip-top og med placeringer, der er perfekte til en god ferie. Det er vores måde at gøre det på, for vi ved, at når du først er ankommet til dit feriemål, er ferieboligens beliggenhed og beskaffenhed af afgørende betydning for resten af din ferie.

Bemærk også, at mange af vores ferieboliger i Tyskland er strategisk placerede, så du kan tage på dagstur ind i andre lande som for eksempel Tjekkiet, Polen, Frankrig, Luxembourg eller til Østrig.

 

Accepter cookies

Dette website benytter cookies. 

Kontakt                         Tyskland    
FerieLogi.dk                  Rhinen      Harzen   
98341120                  Mosel        Tyrol
info@ferielogi.dk         

FerieLogi.dk
Åbningstider: ma-fre kl. 9-17