Tlf. 98 34 11 20

Tyskland

Road trip i Tyskland?

Her er de mest populære feriesteder:

Bo godt i din ferie

  • i et autentisk, lokalt miljø
  • mød de lokale på feriestedet
  • oplev tysk charme og gemütlichkeit
  • lær landet at kende fra den bedste side
  • hold feriebudgettet på et rimeligt niveau 

Find flere destinationer til ferien i Tyskland her:

Kort over Tyskland

 

HARZEN

Få udførlig information om ferie i Harzen. Om aktiviteter og seværdigheder. Overnatning i feriebolig Harzen anbefales under coronakrisen.

MOSEL

Den særlige magi ved Mosel skal opleves. Området ved Moselfloden fra Koblenz til Trier er unikt og et område, vi selv besøger hvert år. Lej en feriebolig ved Mosel til kør-selv-ferien.

RHINEN

Rhinen er en af Tysklands 8 vigtigste floder. Området fra Koblenz til Rüdesheim er helt enestående og en rejse værd. Jeg anbefaler ferie ved Rhinen fra marts til oktober.

NORDTYSKLAND

Nordtyskland er perfekt til en weekend eller miniferie ved de bragende smukke søområder. Prøv f.eks. Pløn, Bad Zwischenahn i Ammerland eller Lübeck, den gamle Hansestad. Book feriebolig i Nordtyskland.

PFALZ - VINRUTEN

Prøv en ferie ved Deutsche Weinstrasse i Rheinland-Pfalz. Dette dejlige vinområde er for sande vinelskere. Her er der vin overalt, tysk gemütlichkeit og et oprindeligt, lokalt miljø. Book vinferie her.

DRESDEN

Ferie til Dresden kan anbefales året rundt. Dresden er Tysklands smukkeste storby og en enestående kulturby. Book en feriebolig centralt i byen og nyd friheden.

SCHWARZWALD

Få inspiration til ferien i Schwarzwald - dette underskønne område i Sydtyskland. Læs om hyggelige byer og dejlige vinområder.

SYDTYSKLAND

Sydtyskland og ferie vedl den smukke, blå Donau. Opdag Beyerische Wald og Bayerns smukkeste flodlandskab - ferieområdet i Donau-dalen nær Passau. Book her.

ERZGEBIRGE

Ferie i Erzgebirge - et smukt bjergområde i det sydlige Tyskland, som grænser op til Tjekkiet. Også perfekt for en endagstur til Dresden og Prag.

SAUERLAND

Her er inspiration til at prøve et nyt ferieområde i Tyskland. Sauerland er et dejligt område, som ligger i Midttyskland. Her er smuk natur og meget hyggelige og idylliske bindingsværksbyer.

WESERBERGLAND

På kør-selv ferie i Weserbergland kan du opleve maleriske byer og enestående, bakkede landskaber. Bo i Hameln eller Schwalenberg - de 2 mest populære byer.

Accepter cookies

Dette website benytter cookies til statistikker, som bl.a. anvendes til forbedring af hjemmesiden. 

KONTAKT                    

FerieLogi.dk
Liselejevej 5, DK-9270 Klarup
info@ferielogi.dk 
CVR. NR.: 29293139
Medlem af Danmarks Rejsebureau- Forening Nr. A0197

INFORMATION

Åbent for telefoniske henvendelser:
man - tors 9.00-19.00; fredag 9.00-17.00
+45 98341120
Hvem er vi?
Info om Covid-19
FerieLogi's generelle lejebetingelser