Tlf. 98 34 11 20
Tyskland

Ferie i Tyskland ✓

Her kan du leje ferieboliger i Tyskland. Book en prima feriebolig og kom tæt på det miljø, du holder ferie i. Vi kender alle ferieboligerne.

Velkommen til Tyskland!

Find dit favoritområde i Tyskland her:

Ferie Harzen✓
Ferie Harzen✓

Stort udvalg af kvalitets-ferieboliger i Harzen til attraktive priser venter på dig. Book ferielejlighed eller sommerhus i Harzen hos FerieLogi.dk

Ferie Mosel ✓
Ferie Mosel ✓

Her kan du leje ferielejlighed ved Mosel. Vores ferieboliger ligger i maleriske vinbyer direkte ved Moselfloden. Find det rigtige tilbud her.

Ferie Rhinen ✓
Ferie Rhinen ✓

Mellem Koblenz og Bingen finder du Rhinens smukkeste landskab. Vi kan især anbefale de smukke vinbyer Bacharach og Oberwesel.

Ferie Nordtyskland
Ferie Nordtyskland

Her kan du leje en feriebolig til din kør-selv ferie til Nordtyskland. Vælg mellem Pløn, Holsten, Ammerland, Lübeck, Mecklenburg.

Deutsche Weinstrasse ✓
Deutsche Weinstrasse ✓

Book en feriebolig i det skønne vinområde ved Deutsche Weinstrasse i Rheinland-Pfalz. Her kan du opleve ægte, tysk gemütlichkeit.

Ferie Dresden ✓
Ferie Dresden ✓

Book en feriebolig i Dresden, Tysklands smukke storby. Find her en god ferielejlighed i et roligt, centralt område af Dresden.

Ferie Schwarzwald ✓
Ferie Schwarzwald ✓

Schwarzwald - det skønne område i Sydtyskland. Læs om hyggelige byer og dejlige vinområder. Lej ferielejlighed her!

Ferie Sydtyskland ✓
Ferie Sydtyskland ✓

Ferie i Sydtyskland ved den smukke, blå Donau. Opdag Bayerische Wald og Bayerns smukke flodlandskab. Book her.

Ferie Sauerland ✓
Ferie Sauerland ✓

Sauerland er et dejligt område, som ligger i Midttyskland. Her er smuk natur og meget hyggelige og idylliske bindingsværksbyer.

Ferie Weserbergland ✓
Ferie Weserbergland ✓

På kør-selv ferie i Weserbergland kan du opleve maleriske byer og bakkede landskaber. Og naturligvis den skønne Weser.

Populære rejsemål i Tyskland:

Velkommen til Tyskland!

Som rejsemål er Tyskland stadig undervurderet, men vores naboland mod syd tilbyder et godt og frem for alt bæredygtigt alternativ til flyrejser inden for Europa, især til kør-selv ferie.

Tyskland som ferieland har uendelig meget at byde på, og det uanset om det skal være en familieferie med børn, en hundevenlig ferie, kulturoplevelser i tyske byer eller rendyrket afslapning på højt niveau. Selv vinferier er Tyskland særdeles leveringsdygtig i.

Tyskland har det hele - og mere til!

Fra kyster og brede sandstrande i nord og øst til nationalparker og skove, historiske bindingsværksbyer og vinområder til bjergene i den helt sydlige del af landet, Tyskland har så meget skønhed at byde på!

En ferie i Tyskland kan give dig hede-landskaber, flade, runde bakker, bjerge, storbypuls og helt uimodståelige og smukke naturoplevelser. Fra det ret flade nord til det bakkede i midt og det mere bjergrige i Sydtyskland, er der serveret oplevelser, når du forlader Autobahn og kommer ud i landskabet.

Der er en verden til forskel på at opleve et land set fra et hotel og så opleve det helt tæt fra en lejlighed eller bolig lige der, hvor tyskerne bor, arbejder, spiser og hygger sig. Kan du blot lidt tysk, varer det ikke længe, før du er er del af den by eller landsby, du har valgt som udgangspunkt for din bilferie.

Vores tyske ferieboliger

Det særlige ved os er, at vi har været der! Vi har personligt besigtiget alle ferieboligerne og været og boet på feriestederne og kan stå inde for dem alle. Du finder ikke lejligheder, sommerhuse eller feriehuse hos os, der ikke er tip-top og med placeringer, der er perfekte til en god ferie. Det er vores måde at gøre det på, for vi ved, at når du først er ankommet til dit feriemål, er ferieboligens beliggenhed og beskaffenhed af afgørende betydning for resten af din ferie.

Bemærk også, at mange af vores ferieboliger i Tyskland er strategisk placerede, så du kan tage på dagstur ind i andre lande som for eksempel Tjekkiet, Polen, Frankrig, Luxembourg eller til Østrig.

 

FerieLogi.dk                      
Liselejevej 5, 9270 Klarup, DK                    
cvr nr.: 29293139
Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
Alm. lejebetingelser  

 

Om FerieLogi
Alle vores ferieboliger er nøje udvalgt - vi kender dem, for vi har været der. Læs mere om os

info@ferielogi.dk
+45 98 34 11 20 - man-fre 9-17

Ferie i Tyskland

Ferie i Tyrol