Tlf. 98 34 11 20

Ferie i Tyskland ✓

Tyskland ferie

En god måde at rejse på!

Kør-selv til Tyskland og bo i en enestående dejlig feriebolig enten i et feriecenter i Tyskland eller en mere privat ferielejlighed. Nyd friheden, og lær egnen at kende fra den bedste side, og mød de lokale beboere på hjemmebane.

Feriebolig er hygge

FerieLogi's dejlige ferieboliger har alle noget særligt at byde på. De ligger i et lokalt miljø, som er ud over de mere traditionelle. Din ferie i Tyskland og oplevelsen af egnen bliver mere autentisk.

Ferie i HARZEN ✓

Find de bedste kvalitets-ferieboliger i Harzen. Kør-selv ferie til Tysklands nordligste bjerge, Harzen. Besøg Goslar, Hahnenklee og Bad Harzburg ✅

Ferie ved MOSEL ✓

Ferie ved Mosel? Tjek vores store udvalg af ferieboliger direkte ved Mosel.✅ Book din kør-selv ferie her til god pris og kom med til den milde Mosel!

Ferie ved RHINEN ✓

Kør-selv ferie til RHINEN i Tyskland. ✅ Tjek vores dejlige ferieboliger med Rhin-udsigt. Vælg din feriebolig i det mest fantastiske område ved Rhinen!

Ferie i NORDTYSKLAND ✓

✅ Ferieboliger i Nordtyskland til kør-selv ferien. Fx. i Pløn, Lübeck, Mecklenburg eller Ammerland. Bestil her feriebolig hos dansk rejsebureau.

Ferie i PFALZ ✓

Ferie i Pfalz ved den tyske vinrute - Deutsche Weinstrasse. Dette dejlige vinområde er for vinelskere. Der er vin overalt, vinfester med tysk gemütlichkeit og et oprindeligt miljø. Book vinferien her.

Ferie i DRESDEN ✓

Kør-selv ferie til Dresden kan anbefales året rundt. Dresden er Tysklands smukkeste storby og en enestående kulturby. Book din kør-selv ferie til Dresden her.

Ferie i SCHWARZWALD ✓

Få inspiration til ferien i Schwarzwald - dette skønne område i Sydtyskland. Læs om hyggelige byer og dejlige vinområder. Lej ferielejlighed med udsigt!

Ferie i SYDTYSKLAND ✓

Sydtyskland og ferie ved den smukke, blå Donau. Opdag Bayerische Wald og Bayerns smukkeste flodlandskab - ferieområdet i Donau-dalen nær Passau. Book her.

Ferie i ERZGEBIRGE ✓

Ferie i Erzgebirge, som er et smukt bjergområde i det sydlige Tyskland. Det grænser op til Tjekkiet. Også perfekt hvis du vil opleve Dresden eller Prag på en dagstur.

Ferie i SAUERLAND ✓

Her er inspiration til at prøve et nyt ferieområde i Tyskland. Sauerland er et dejligt område, som ligger i Midttyskland. Her er smuk natur og meget hyggelige og idylliske bindingsværksbyer.

Ferie i WESERBERGLAND ✓

Få information om kør-selv ferie i Weserbergland, hvor du kan opleve maleriske byer og enestående, bakkede landskaber. Bo i Hameln eller Schwalenberg - de 2 mest populære byer. Book ferie her.

Accepter cookies

Dette website benytter cookies til statistikker, som bl.a. anvendes til forbedring af hjemmesiden. 

FerieLogi.dk                                    
Liselejevej 5, 9270 Klarup

Kontakt
  98 34 11 20   

Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening