Tlf. 98 34 11 20
Tyskland

Ferie i Tyskland ✓

Selvom Tyskland som ferieland ofte bliver overset til fordel for Frankrig eller Italien, har dette enorme land masser af førsteklasses ferietilbud.

Find dit favoritområde og book en dejlig feriebolig i Tyskland her:

Harzen ✓
Harzen ✓

Se billeder og udførlige beskrivelser af alle ferieboliger i Harzen. Lej feriehus eller lejlighed med bedste beliggenhed i Harzen.

Mosel ✓
Mosel ✓

Tjek vores store udvalg af attraktive ferieboliger ved Mosel. Alle med tip-top beliggenhed og til overkommelige priser.

Rhinen ✓
Rhinen ✓

Ferieboliger ved Rhinen Tyskland. Lej feriebolig med flot udsigt over Rhinen. Vælg blandt vores attraktive ferielejligheder.

Nordtyskland ✓
Nordtyskland ✓

Feriebolig i Nordtyskland til til kør-selv ferie. Find og book en af vores dejlige ferieboliger i Nordtysklands spændende byer.

Pfalz ✓
Pfalz ✓

Tag på ferie i en af ​​vores ferieboliger direkte ved Vinruten og lær Pfalz at kende med alle dens facetter omkring Bad Dürheim.

Dresden ✓
Dresden ✓

Book feriebolig i Dresden, Tysklands smukkeste storby. Se vores gode tilbud på ferielejligheder i Dresdens bedste bydele.

Schwarzwald ✓
Schwarzwald ✓

Det skønne område i Sydtyskland tæt på Alsace. Hyggelige byer og dejlige vinområder. Lej feriebolig i Schwarzwald her!

Sydtyskland ✓
Sydtyskland ✓

Ferieboliger i Sydtyskland ved den smukke, blå Donau. Oplev Bayerische Wald, Donau og tysk ølkultur, hvor den er bedst. Book her.

Sauerland ✓
Sauerland ✓

Sauerland er et dejligt område, som ligger i Midttyskland. Her er smuk natur og meget hyggelige og idylliske bindingsværksbyer.

Weserbergland✓
Weserbergland✓

Feriebolig til din ferie i Weserbergland. Her er maleriske byer, bakkede landskaber og naturligvis den skønne Weser. Book her.

De bedste feriemål i Tyskland:

Tyskland som ferieland har uendelig meget at byde på, og det uanset om det skal være en familieferie med børn, en ferie med hund, kulturoplevelser i Dresden eller rendyrket afslapning på højt niveau. Selv vinferie er Tyskland særdeles leveringsdygtig i.

Som rejsemål er Tyskland stadig undervurderet, men vores naboland mod syd tilbyder et godt og frem for alt bæredygtigt alternativ til flyrejser inden for Europa, især til kør-selv ferie.

Ferielandet Tyskland er rig på natur og interessante landskaber, der som oftest er næsten uberørte. Afvekslende og enestående flora og fauna giver uforglemmelige naturoplevelser. Vi har udvalgt nogle af de mest naturskønne områder i Tyskland. 

Tyskland har alt dette - og mere til!

En ferie i Tyskland kan give dig hedelandskaber, flade, runde bakker, bjerge, storbypuls og helt uimodståelige og smukke naturoplevelser. 

Fra kyster og brede sandstrande i nord til det bakkede i midt og øst til nationalparker og skove, historiske bindingsværksbyer og vinområder til det mere bjergrige i Sydtyskland er der serveret oplevelser, når du forlader Autobahn og kommer ud i landskabet.

Tyskland har så meget skønhed at byde på!

Der er en verden til forskel på at opleve et land set fra et hotel og så opleve det helt tæt fra en lejlighed eller bolig lige der, hvor tyskerne bor, arbejder, spiser og hygger sig. Kan du blot lidt tysk, varer det ikke længe, før du er er del af den by eller landsby, du har valgt som udgangspunkt for din bilferie. Du kan bo i private ferieboliger i Tyskland og komme tæt på det miljø, du holder ferie i.

Oplev traditioner, gæstfrihed, romantik og natur på rejser i Tyskland.

Vores tyske ferieboliger

Det særlige ved FerieLogi.dk er, at vi har været der! Du finder ikke ferieboliger hos os, der ikke er tip-top og med placeringer, der er perfekte til en god ferie. Det er vores måde at gøre det på, for vi ved, at når du først er ankommet til dit feriemål, er ferieboligens beliggenhed og beskaffenhed af afgørende betydning for resten af din ferie.

Du kan booke prima ferieboliger overalt i Tyskland hos os - og du kommer helt ind i den tyske "Gemütlichkeit", der er tyskernes hygge og venlighed.

Vores mest populære feriemål i Tyskland er Harzen, Mosel og Rhinen.

Bemærk også, at mange af vores ferieboliger i Tyskland er strategisk placerede, så du kan tage på dagstur ind i andre lande som for eksempel Frankrig, Tjekkiet og Tyrol i Østrig.

Accepter cookies

Dette website benytter cookies. 

98 34 11 20 
info@ferielogi.dk 
mandag - fredag 9 - 17

FerieLogi.dk
Liselejevej 5
9270 Klarup
100% dansk