Tlf. 98 34 11 20

Tyskland ✓

Ferieboliger over hele Tyskland

fx i et af disse populære ferieområder

HARZEN | MOSELRHINEN

eller et af Tysklands andre spændende rejsemål.

Du kan også tage en miniferie i Tyskland!

En god måde at rejse på

Kør-selv ferie til Tyskland er en rigtig god måde at rejse på -  og når du bor i en feriebolig, kan du nyde friheden mere, og du lærer egnen at kende fra den bedste side og møder de lokale beboere. 

Hos FerieLogi finder du kun kvalitets-ferieboliger, som alle har noget særligt at byde på. De ligger i et lokalt miljø, som er ud over de mere traditionelle, og som gør din ferie i Tyskland mere personlig og oplevelsen af egnen autentisk.

Alle vores ferieboliger har høj kvalitet og er nøje udvalgt og testet.

Find flere rejsemål til ferien i Tyskland her:

Harzen ✓

Kør-selv ferie til Harzen. Lej ferielejlighed i Harzen og nyd din ferie eller miniferie i Harzens fantastiske bjergområde.✅ Book ferien her.

MOSEL ✓

Oplev den særlige magi ved Mosel! ✅ Langs hele Mosel-floden ligger de små idylliske vinbyer som perler på en snor. Kom med til Mosel!

RHINEN ✓

Kør-selv ferie til RHINEN i Tyskland. ✅ Tjek vores dejlige ferieboliger med Rhin-udsigt, og bestil din feriebolig i det smukkeste område ved Rhinen!

NORDTYSKLAND ✓

✅ Ferieboliger udlejes i de smukke søområder i Nordtyskland. Kør-selv til søerne i Pløn, Mecklenburg, Lübeck eller Ammerland. Bestil her.

DEN TYSKE VINRUTE ✓

Ferie ved den tyske vinrute - Deutsche Weinstrasse. Dette dejlige vinområde er for vinelskere. Der er vin overalt, vinfester med tysk gemütlichkeit og et oprindeligt miljø. Book vinferien her.

DRESDEN ✓

Kør-selv ferie til Dresden kan anbefales året rundt. Dresden er Tysklands smukkeste storby og en enestående kulturby. Book din kør-selv ferie til Dresden her.

SCHWARZWALD ✓

Få inspiration til ferien i Schwarzwald - dette skønne område i Sydtyskland. Læs om hyggelige byer og dejlige vinområder. Lej ferielejlighed med udsigt!

SYDTYSKLAND ✓

Sydtyskland og ferie ved den smukke, blå Donau. Opdag Bayerische Wald og Bayerns smukkeste flodlandskab - ferieområdet i Donau-dalen nær Passau. Book her.

ERZGEBIRGE ✓

Ferie i Erzgebirge - et smukt bjergområde i det sydlige Tyskland, som grænser op til Tjekkiet. Også perfekt hvis du vil opleve Dresden eller Prag på en dagstur.

SAUERLAND ✓

Her er inspiration til at prøve et nyt ferieområde i Tyskland. Sauerland er et dejligt område, som ligger i Midttyskland. Her er smuk natur og meget hyggelige og idylliske bindingsværksbyer.

WESERBERGLAND ✓

Få information om kør-selv ferie i Weserbergland, hvor du kan opleve maleriske byer og enestående, bakkede landskaber. Bo i Hameln eller Schwalenberg - de 2 mest populære byer. Book ferie her.

Tyskland med FerieLogis feriesteder

Accepter cookies

Dette website benytter cookies til statistikker, som bl.a. anvendes til forbedring af hjemmesiden. 

FerieLogi.dk                                    
Liselejevej 5, 9270 Klarup

Almindelige lejebetingelser

Kontakt
  98 34 11 20   

Medlem af Danmarks Rejsebureau Foreningen