Ring 98341120

Ferie i Tyskland

Lej feriebolig i Tyskland - klik ⇓

Tag på en kør-selv-ferie til Tyskland og få masser af oplevelser og overraskelser. Nyd Tysklands enestående natur med bjerge, store søer, floder og dybe skove.

Gå på opdagelse i de mange, spændende byer.

Der er rigtig mange oplevelser for både børn og voksne på en kør-selv ferie i Tyskland. Hvis du vil bo godt i ferien, så book en af vores mange udvalgte ferieboliger eller feriehuse og sommerhuse i Tyskland.

Billig ferie i Tyskland:

En kør-selv-ferie til Tyskland, hvor du bor i en feriebolig, er oven i købet billigere end i mange andre lande. Vejret er normalt også bedre end i Danmark, især hvis ferien går et stykke ned i Tyskland. 

Tysklands feriesteder - klik her⇓ 

De mest populære feriesteder i Tyskland til kør selv ferie er:

Harzen, Mosel og Rhinen

Storbyferie i Tyskland

Er du til storbyferie, så skulle du prøve en kør selv ferie til Dresden i Tyskland. Du finder vores udvalgte ferieboliger i Dresden, hvis du klikker lige her.

Bo godt i Tyskland - ekstra gevinst:

Når du lejer en feriebolig i Tyskland hos FerieLogi, bor du i et autentisk og lokalt miljø og møder de lokale på feriestederne. Du oplever tysk charme og gemütlichkeit. Du lærer således landet at kende fra den bedste side. At feriebudgettet holdes på et rimeligt niveau, gør vel heller ikke noget. 

Her på FerieLogi's hjemmeside finder du kvalitets-ferieboliger på de mest spændende og populære feriesteder i Tyskland. Bestil din bilferie til Tyskland her.  

Kort over Tyskland

Ferie i Harzen

Giv familien tid til nærvær på en ferie i Harzens smukke bjerge. Perfekt til ferie for familier med børn og for aktive turister, der vil benytte sig af Harzens storslåede natur og de udendørs tilbud som vandring, løb, cykling, mtb m.m.

Ferie ved Mosel

Bestil kør selv ferie til Mosel og nyd den sydlandske stemning og afslappede livsstil. Bo i det milde, blomstrende klima ved Moselflodens smukke vinbjerge. Tjek de maleriske vinbyer, der ligger ved Mosel som perler på en snor. Book en dejlig feriebolig ved Mosel i Tyskland her.

Ferie ved Rhinen

Rhinen er en af de 10 vigtigste floder i Tyskland. Området, Mittelrhein, mellem Koblenz og Rüdesheim, er helt enestående og den smukkeste strækning langs Rhinen. Tjek FerieLogi.dk og book en feriebolig i 1. række ud mod Rhinen.

Ferie i Nordtyskland

I Nordtyskland er det først og fremmest de bragende smukke søområder, der lokker danskerne på kør selv ferie. Du bor bedst i en feriebolig og oplever det lokale miljø. Book din feriebolig her.

Ferie ved Weinstrassen

Vinruten eller Deutsche Weinstrasse i Pfalz i Sydtyskland er for feinschmeckere og vinelskere, og området kaldes også for Tysklands Toscana p.g.a. det milde klima. Her møder du tysk gemütlichkeit og charme fra de muntre lokale indbyggere. Book feriebolig i Pfalz her.

Ferie i Dresden

Her får du information på dansk om kør-selv ferie til Dresden. Læs om Tysklands smukkeste og helt unikke storby, som Dresden er. Book storbyferie til Dresden her.

Ferie i Schwarzwald

Få information om ferie i Schwarzwald - dette underskønne område i Sydtyskland. Læs om hyggelige byer og vinområder. Besøg også Europa-Park Rust.

Ferie i Sydtyskland

Den smukke, blå Donau - ja, hvem har ikke hørt om den? Opdag et af Bayerns smukkeste flodlandskaber - ferieområdet i Donau-dalen ved Bayerische Wald nær Passau.

Ferie i Erzgebirge

Læs om ferie i Erzgebirge - et smukt bjergområde i det sydlige Tyskland. Erzgebirge grænser op til Tjekkiet. Lej en feriebolig i Erzgebirge og tag en endagstur til Dresden og/eller Prag.

Ferie i Sauerland

Prøv et nyt ferieområde i Tyskland. Sauerland er et dejligt område, som ligger i Midttyskland. Her er smuk natur og idylliske bindingsværksbyer.

Weser og Weserbergland

Prøv en ferie ved floden Weser. Nyd de hyggelige, maleriske byer og det smukke, bakkede landskab i Weserbergland. Bo i Hameln eller Schwalenberg.

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

Destinationer

Harzen                     Schwarzwald

Nordtyskland           Spreewald

Rhinen                     Erzgebirge

Mosel                       Slesvig-Holsten

Dresden                   Mecklenburg 

Weserbergland         Østrig

Pfalz                         Tyrol

Vinruten 

Ferietema

Miniferie                    Cykelferie

Skiferie                      Familieferie

MTB i Harzen            Grupper

Vinferie                      Ferie med hund

Julemarked                  Naturferie

 

Kontakt FerieLogi

Tlf. +45 98341120 
Mail: info.@ ferielogi.dk 

FerieLogi | Liselejevej 5 | 9270 Klarup

Vi er medlem af:
Danmarks Rejsebureau Forening nr. A0197
CVR: 29293139
FerieLogi's leje- og betalingsbetingelser