Ring på 98 34 11 20

Ferie i Tyskland

Gode ferieboliger i Tyskland - klik ⇓

Tag på en kør-selv-ferie til Tyskland og få masser af oplevelser og overraskelser. Nyd Tysklands enestående natur med bjerge, store søer, floder og dybe skove.

Gå på opdagelse i de mange, spændende byer.

Der er rigtig mange oplevelser for både børn og voksne på en kør-selv ferie i Tyskland. Hvis du vil bo godt i ferien, så book en af vores mange udvalgte ferieboliger eller feriehuse og sommerhuse i Tyskland.

Billig ferie i Tyskland:

En kør-selv-ferie til Tyskland, hvor du bor i en feriebolig, er oven i købet billigere end i mange andre lande. Vejret er normalt også bedre end i Danmark, især hvis ferien går et stykke ned i Tyskland. 

Tysklands feriesteder - klik her⇓ 

De mest populære feriesteder i Tyskland til kør selv ferie er:

Harzen, Mosel og Rhinen

Storbyferie i Tyskland

Er du til storbyferie, så skulle du prøve en kør selv ferie til Dresden i Tyskland Du finder vores udvalgte ferieboliger i Dresden, hvis du klikker lige her.

Bo godt i Tyskland - ekstra gevinst:

Når du lejer en feriebolig eller et feriehus i Tyskland hos FerieLogi, bor du i et autentisk og lokalt miljø og møder de lokale på feriestederne. Du lærer således landet at kende fra den bedste side. At feriebudgettet holdes på et rimeligt niveau, gør vel heller ikke noget. 

Kort over Tyskland

Ferie i Harzen

Kør selv ferie til Harzen er en perfekt ferie for aktive turister og naturelskere. En ferie i Harzen er både for familier med børn, aktive unge og ældre, der vil dyrke sport som mountainbike eller vandring i Harzens bjerge. På en ferie i Harzen kommer du helt ned i gear. Lej en af vores udvalgte ferieboliger. Book nu.

Ferie ved Mosel

Bestil kør selv ferie ved Mosel. Oplev sydlandsk stemning og afslappet livsstil. Bo i det milde, blomstrende klima ved Mosels smukke vinbjerge. Tjek også de maleriske vinbyer, der ligger ved bredden som perler på en snor. Book en dejlig feriebolig ved Mosel i Tyskland her.

Ferie ved Rhinen

Rhinen er en af de 10 vigtigste floder i Tyskland. Området, Mittelrhein, mellem Koblenz og Rüdesheim, er helt enestående og den smukkeste strækning langs Rhinen. Tjek FerieLogi.dk og book en Rhinens bedste ferieboliger i 1. række ud mod Rhinen.

Ferie i Nordtyskland

I Nordtyskland er det først og fremmest de bragende smukke søområder, der lokker danskere på kør selv ferie. Der er 30 søer i Slesvig-Holsten og 4 store søer i Mecklenburg-Vorpommern. Du bor bedst i en feriebolig og oplever det lokale miljø. Book feriebolig her.

Ferie ved Tysk Vinrute

Vinruten eller Deutsche Weinstrasse i Pfalz i Sydtyskland er for feinschmeckere og vinelskere, og området kaldes også for Tysklands Toscana p.g.a. det milde klima. Her møder du tysk gemütlichkeit og charme fra de muntre lokale indbyggere. Book feriebolig i Pfalz her.

Ferie i Dresden

Her finder du information på dansk om kør-selv ferie til Dresden. Læs om Tysklands smukkeste og helt unikke storby, som Dresden er. Book storbyferien i Dresden her.

Ferie i Schwarzwald

Få information om ferie i Schwarzwald - dette underskønne område i Sydtyskland. Læs om hyggelige byer og vinområder. Besøg også Europa-Park Rust.

Ferie i Sydtyskland

Den smukke, blå Donau - ja, hvem har ikke hørt om den? Opdag et af Bayerns smukkeste flodlandskaber - ferieområdet i Donau-dalen ved Bayerische Wald nær Passau.

Ferie i Erzgebirge

Læs om ferie i Erzgebirge - et smukt bjergområde i det sydlige Tyskland. Erzgebirge grænser op til Tjekkiet. Lej en feriebolig i Erzgebirge og tag en endagstur til Dresden og/eller Prag.

Ferie i Sauerland

Prøv et nyt ferieområde i Tyskland. Sauerland er et dejligt område, som ligger i Midttyskland. Her er smuk natur og idylliske bindingsværksbyer.

Ferie i Weserbergland

Prøv en ferie i Weserbergland. Lej feriebolig ved Weser i Schwalenberg eller Hameln. Oplevelser for alle sanser finder du i Weserberglands smukke, bakkede landskab.

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

Destinationer

Harzen                     Schwarzwald

Nordtyskland            Sauerland

Rhinen                      Erzgebirge

Mosel                       Slesvig-Holsten

Dresden                   Mecklenburg 

Weserbergland         Østrig

Pfalz                         Tyrol

 

Kontakt FerieLogi

Tlf +45 98341120
Mail: info@ ferielogi.dk

Åbningstider:
mandag til fredag kl. 9-19

FerieLogi.dk
Liselejevej 5 | 9270 Klarup

Vi er medlem af:
Danmarks Rejsebureau Forening nr. A0197
CVR: 29293139
FerieLogi's alm. lejebetingelser
Persondatapolitik