Tlf. 98 34 11 20
Erzgebirge

Erzgebirge ✓

Feriebolig i Erzgebirge

Her kan du leje en feriebolig i Erzgebirge.
Hvad enten du er til naturskønne omgivelser, udendørs aktiviteter eller kulturelle seværdigheder - i Erzgebirge finder du det hele!

Book en dejlig feriebolig i Erzgebirge her:

Ferieboliger i Erzgebirge:

Altenberg. Til 4 personer - fra 3340 DKK | 2 soveværelser | 1 badeværelse | Have med terrasse | Pool | Mindste ophold: 4 overnatninger. (husnr. 501)
Altenberg. Til 2-3 personer - fra 2590 DKK | 1 soveværelse | 1 badeværelse | Terrasse og pool | Mindste ophold: 4 nætter. (husnr. 502)

Lidt om bjergområdet Erzgebirge

Uanset hvilke interesser du har, er der noget for enhver smag i Erzgebirge-regionen.

Erzgebirge/Vogtland – ligger syd for Dresden og tæt på grænsen til Tjekkiet. Intensiv oplevelse af naturen. I centrum af naturparken kan man besøge Tysklands højst beliggende by, kurbyen Oberwiesenthal, der ligger ved foden af Fichtelberg (1.215 meter over havet). Hundredvis af kilometer velholdte vandre- og cykelruter leder de besøgende gennem vidtstrakte skove og romantiske dale med små vandløb til de smukkeste udsigtspunkter og mest interessante historiske bygninger.

Afstand fra Danmark: Ca. 685 km

Her er flotte, skovklædte bjerge, afvekslende med brede enge og marker, særprægede, små byer og landsbyer. Området er et paradis for vandrere, sportscyklister og skiløbere, og et godt udgangspunkt for udflugter til Dresden, Elbsandsteinsgebirge i Sächsiske Schweiz eller til den gyldne stad, Prag i Tjekkiet. Langs Elben mod Meissen finder du et eksklusivt vinområde, som nok er en omvej værd.

UNESCO-verdensarv

De rige fund, især af sølv, tin, kobolt og uran, formede Erzgebirge og banede vejen for banebrydende resultater, der i væsentlig grad påvirkede udviklingen af ​​andre mineregioner rundt om i verden.

Tradition i Erzgebirge

Erzgebirge ligger i Sachsen - et område der kan se tilbage på en lang, begivenhedsrig historie. Foruden de legendariske Erzgebirge byder Sachsen-området på mange andre naturskønne attraktioner som f.eks. de bizarre kalkstensklipper i Sächsische Schweiz eller Elbens flodlandskaber - og alt sammen suppleres af en række kulturelle tilbud.

Sølvruten

Sølvruten går gennem det romantiske Erzgebirge. Her har sølvudvinding været en tradition siden 1100-tallet. Gamle miner og enkelte museer giver indblik i den barske virkelighed, som udvindingen af ​​"saksisk guld" førte med sig. Rækken af ​​byer langs denne rute med de mange kunstneriske bygninger vidner stadig om den glamourøse tid.

Fritidstips

Fritidsmulighederne i ferieregionen Altenberg er særligt mangfoldige, uanset om du er ung eller gammel, lille eller stor - her finder du med garanti noget! Midt i den uspolerede natur tager hverdagen en pause - uanset om det er sport eller afslappet og hyggeligt eller med international flair. Her kan du lade batterierne op i et vildt romantisk landskab og i et sundt stimulerende klima.

Hver dag er en oplevelse for hele familien.

Indenfor en omkreds af blot 15 km kan du opleve besøgsminer i Altenberg og Zinnwald. Klokkespil med Meissnerporcelæns-klokker. Botanisk Have. Wildpark Osterzgebirge. Schloss Lauenstein. Urmuseum Glashütte. Garvningsmuseum i Dippoldiswalde. Frilufsbad og meget mere.

Andre spændende feriesteder

Fra Erzgebirge kan du tage en dagstur til Dresden, som er et must, når I alligevel er på de kanter. Denne fantastiske kulturperle er efter min mening Tysklands smukkeste storby. 

Tyskland med Erzgebirge (rød markering).

Her ligger Erzgebirge

Accepter cookies

Dette website benytter cookies. 

98 34 11 20 
info@ferielogi.dk 
mandag - fredag 9 - 17

FerieLogi.dk
Liselejevej 5
9270 Klarup
100% dansk