Tlf. 98 34 11 20

FERIELOGI.DK : Om FerieLogi : Betaling : Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Nedenfor finder du FERIELOGIs politik om persondata, der indeholder information om, hvordan vi indsamler, bruger, deler og beskytter persondata.

1.    Ansvar for dine persondata

www.ferielogi.dk er ejet og vedligeholdt af FerieLogi, Liselejevej 5, 9270 Klarup. 

Enhver henvendelse vedrørende databeskyttelse kan ske skriftligt til følgende e-mailadresse info@ferielogi.dk

FerieLogi er ansvarlig for korrekt behandling af de persondata, som du sender til os. Vi opbevarer og behandler dine persondata i overensstemmelse med databeskyttelses- og privacy lovgivningen.

2.    Oplysninger, der indsamles og behandles

Når du bestiller leje af en feriebolig hos Ferielogi, behandler vi de persondata du har afgivet i forbindelse med din booking. Typisk er der tale om dit navn, din adresse, telefonnummer, e-mail adresse og oplysning om din lejeindbetaling.

3.    Formål med behandling af persondata

De persondata, du afgiver til os, bliver brugt:

  • til at gennemføre din booking, når du laver en booking hos FerieLogi
  • til at sende dig oplysninger du har bedt om

4.    Retsgrundlaget for behandling af persondata

Vi behandler persondata på basis af et af de følgende lovlige retsgrundlag:

Opfyldelse af en kontrakt

Når du bestiller en feriebolig hos FerieLogi, behandler vi de persondata, du afgiver i forbindelse med din booking, fordi det er nødvendigt for at kunne gennemføre din booking og opfylde lejeaftalen.

Det drejer sig om så selvfølgelige oplysninger som:

  • kundens navn
  • adresse
  • telefonnummer
  • mail-adresse
  • boligønske
  • lejeperiode
  • lejebetaling

Såfremt du ikke er villig til at afgive disse oplysninger, kan vi selvfølgelig ikke gennemføre din booking. 

Legitim interesse

Vi bruger nogle persondata til søgning og til statistiske formål m.h.p. at få overblik over:

Hvilke boliger, der er udlejet
Hvilken kunde, der har indbetalt leje
Hvilken kunde, der står bag en lejeindbetaling, hvor kundenummer og navn er glemt oplyst
Hvilken egn af Danmark, vores kunder kommer fra.

5.    Videregivelse af persondata

FerieLogi videregiver alene dit navn til ejeren af den feriebolig, som du har lejet.

6.    Tidsrum for opbevaring af persondata

Vi opbevarer kun dine persondata i den periode, det er nødvendigt i henhold til de relevante formål eller i henhold til gældende lovgivning. Vi sletter dine persondata, når det ikke længere er nødvendigt at opbevare dem.

7.    Dine rettigheder

Du har ret til at blive oplyst om, hvilke data FerieLogi har registreret og at få sådanne data ændret, hvis de er urigtige. Du har ret til at modtage en kopi af de persondata, der behandles.
Du har ret til at få dine persondata slettet, hvis oplysningerne ikke længere er nødvendige for at opfylde de formål, hvortil de blev indsamlet. 
Du har ret til at anmode FerieLogi om begrænsning af behandlingen af dine persondata.
Du har ret til at tilbagekalde dit samtykke, hvis vi behandler dine persondata på basis af dit samtykke.

Enhver henvendelse vedrørende dine rettigheder kan ske til følgende e-mailadresse: info@ferielogi.dk

Du har ret til at indgive en klage over FerieLogis behandling af dine personoplysninger. Klagen kan ske til:

Datatilsynet
Borgergade 28,5
1300 København K
E-mail: dt@datatilsynet

8.    Andre hjemmesider

Vores hjemmeside kan indeholde links til andre hjemmesider. Denne persondatapolitik gælder kun for vores hjemmeside, så hvis du benytter links til andre hjemmesider, vil vi anbefale, at du læser deres persondatapolitik.

9.    Opdatering af vores persondatapolitik

Ferielogi evaluerer og opdaterer løbende denne Privatlivspolitik, Du bør derfor regelmæssigt tjekke denne Privatlivspolitik for eventuelle ændringer, som kan have betydning for vores behandling af dine personoplysninger.


Denne datapolitik er sidst blevet opdateret i oktober 2019. 

 

 

Destinationer

Harzen                     Sydtyskland
Nordtyskland           Spreewald
Rhinen                     Erzgebirge
Mosel                       Slesvig-Holsten
Dresden                   Mecklenburg 
Weserbergland        Østrig
Pfalz                        Tyrol
Vinruten 

Ferietema

Miniferie                    Cykelferie
Skiferie                      Familieferie
MTB i Harzen            Grupper
Vinferie                      Ferie med hund
Julemarked               

 

Kontakt FerieLogi

Tlf. 98 34 11 20
Vi har åbent mandag til fredag fra 9.00 til 19.00. 
info@ferielogi.dk
Du kan skrive en e-mail til os - vi svarer lynhurtigt!
FerieLogi, Liselejevej 5, 9270 Klarup. CVR: 29293139
Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening nr. A0197