Tlf. 98 34 11 20

FERIELOGI.DK : Hvem er vi? : Persondatapolitik er vigtigt. Læs om FerieLogi's persondatapolitik her.

Persondatapolitik er vigtigt. Læs om FerieLogi's persondatapolitik her.

LOGSTATISTIK
Logstatistik bruges på www.ferielogi.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et websted har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af webstedet dette forlades mm.

På www.ferielogi.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere webstedet og dets funktionaliteter.

DERES PERSONLIGE OPLYSNINGER
For at De kan indgå en aftale med os via webstedet skal De lade Dem registrere med følgende personlige oplysninger:

navn
adresse
telefonnummer
email-adresse
 

Vi foretager registreringen af Deres personoplysninger med det formål at kunne korrespondere med Dem i forbindelse med Deres leje af ferieboliger via vores websted. Oplysninger bliver desuden anvendt til intern statistik. 

Personoplysningerne registreres hos Ferielogi og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores websted, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af Deres udtrykkelige samtykke, således at De er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.
Direktøren og den webansvarlige for www.ferielogi.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om Dem.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
Oplysninger afgivet til www.ferielogi.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Som registreret hos Ferielogi, har De altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. De har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om Dem. Disse rettigheder har De efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Ferielogi via e-mail: info@ferielogi.dk

Accepter cookies

Dette website benytter cookies til statistikker, som bl.a. anvendes til forbedring af hjemmesiden. 

KONTAKT                    

FerieLogi.dk
Liselejevej 5, DK-9270 Klarup
info@ferielogi.dk 
CVR. NR.: 29293139
Medlem af Danmarks Rejsebureau- Forening Nr. A0197

INFORMATION

Åbent for telefoniske henvendelser:
man - tors 9.00-19.00; fredag 9.00-17.00
+45 98341120
Hvem er vi?
Info om Covid-19
FerieLogi's generelle lejebetingelser