Tlf. 98 34 11 20

Inspiration til kør-selv ferie

Lad dig inspirere til en kør-selv ferie, der matcher dine ønsker og behov.

Det kunne f.eks. være miniferie, aktiv ferie med mountainbike i Harzen eller en tur til et af Tysklands julemarkeder, så klik videre herfra.

Eller hvis du vil have din hund med, så har vi samlet alle ferieboliger, hvor din hund er velkommen.

Hos FerieLogi kender vi alle vores ferielejligheder og sommerhuse fuldstændigt og kan give dig en god vejledning, så du får lige netop den feriebolig, der passer til dig.

Søg efter områder til ferie i Tyskland eller ferie i Tyrol

Kig videre på FerieLogi.dk, eller ring til os på 98341120.

Miniferie i Nordtyskland

Snup en billig miniferie i Tyskland. Få tips til kør selv miniferie til Nordtyskland hos Tysklandseksperten. Bestil miniferie til Pløn, Goslar, Bad Harzburg eller Lübeck her.

City Break

Und dig selv et City Break eller byferie i Tyskland. Prøv fx. en tur til kulturbyen Dresden eller den hyggelige by Goslar. Begge byer har meget at byde på.

Vinferie i Tyskland

Prøv en vinferie i Tysklands 3 bedste vinområder og få minderige oplevelser. Lær de populære druesorter at kende og smag på Tysklands skønneste vine på vinrejse i Tyskland. Tjek!

Ferie med hund

Vil du din hund med på ferie? Vi anbefaler Tyskland til ferie med hund. Her er der hundeskove og masser af natur, som din hund vil elske. Tjek hos FerieLogi.dk - og se vores store udvalg af ferieboliger, hvor dig og din hund er velkommen.

Julemarked i Tyskland

Besøg et julemarked i Tyskland. Prøv fx. julemarkedet i Goslar i Harzen - Nordtysklands smukkeste julemarked. Oplev og nyd stemningen ved de mange boder med lækkerier og Glühwein på den historiske markedsplads.

Skiferie i Harzen

Information om vinterferie i Harzen: Det bedste skisportssted for familier med børn og for begyndere er Bocksberg i Hahnenklee. Bo i gåafstand til skiliften i en feriebolig. Bestil nu.

MTB / Cykelferie

Cykeltræning i Harzen er perfekt både for MTB og racer. Og Harzen er den foretrukne destination for mountainbike-tour. Snup 3 - 4 aktive dage i i Harzens bjerge. Få rejsetips og turforslag om Harzen. Bestil her.

Accepter cookies

Dette website benytter cookies til statistikker, som bl.a. anvendes til forbedring af hjemmesiden. 

FerieLogi.dk
Liselejevej 5, 9270 Klarup
mandag-fredag kl. 9-17

   +45 98341120
 info@ferielogi.dk

CVR nr. 29293139 
Medlem af
Danmarks Rejsebureau Forening