Tlf. 98 34 11 20

Ferie-idéer og rejsetips.

Lad dig inspirere til en ferie, der matcher dine ønsker og behov. Det kunne f.eks. være familieferie, miniferie, aktiv ferie med mountainbike, eller en tur på et julemarked, så klik videre herfra.

Også hvis I er en gruppe eller stor familie, eller hvis du vil have din hund med. Hos FerieLogi kender vi alle vores ferielejligheder godt, og kan give dig en god vejledning, så du får lige netop den feriebolig, der passer til dig. Søg videre på hjemmesiden, eller ring til os på 98 34 11 20.

Miniferie i Tyskland

Snup en smuttur på miniferie til Tyskland. Find en billig miniferie her. Få inspiration her - tjek de 20 bedste kør selv miniferier til Tyskland fx. til Slesvig-Holsten, Friedrichstadt eller Harzen. Bestil her.

Familieferie

En ferie med børn til Tyskland - evt. med flere generationer hører til en af de mest uforglemmelige oplevelser. Her har vi udvalgt ferieboliger velegnet til store familien. Book her.

Byferie

Und dig selv en byferie i Tyskland. Lej en feriebolig i sotrbyen Dresden eller i kejserbyen Goslar. Begge byer har meget at byde på.

Vinferie

Prøv en vinferie i Tysklands 3 bedste vinområder og få minderige oplevelser. Find en lækker feriebolig ved Mosel, Rhinen eller i Pfalz ved Vinruten. Lær om de populære druesorter og smag på Tysklands skønneste vine på vinrejse i Tyskland. Tjek!

Ferie med hund

Vil du have din hund og bedste ven med på kør selv ferie? Find de mest populære feriesteder og ferieboliger i Tyskland og Østrig. Her er din søde hund velkommen. Bestil hos FerieLogi.dk.

Julemarked

Julemarked i Goslar Harzen 2019. Vi foreslår at besøge julemarkedet i Goslar i Harzen med juleskoven, som er fortryllende smuk med titusindvis af graner med tændte lys, sagte musik og duftende lækkerier. På den historiske markedsplads ved siden af, kan du se og nyde stemningen ved de 80 boder.

Grupper

Et godt tilbud til f.eks. mountainbikeklubber, bikers, vandregrupper, skoleklasser og andre grupper. FerieLogi tilbyder ophold i Harzen i apartments med morgenbuffet. Evt. aftensmad. Kontakt os for et tilbud.

Ferie midt i naturen

Her har vi samlet de ferieboliger, hvor naturen altid er lige i nærheden. Noget så enkelt som en gåtur i skoven eller rundt om søen, kan nemlig give energi og virke afstressende. Book feriebolig midt i naturen.

Skiferie i Harzen

Information om skiferie i Harzen, Tyskland: Det bedste skisportssted for familier med børn og for begyndere er Bocksberg i Hahnenklee. Bo i gåafstand til skiliften i en feriebolig. Bestil skiferien nu.

MTB / Cykelferie

Cykeltræning i Harzen er perfekt til mountainbike og racer. Snup 3 - 4 aktive dage i i Harzens bjerge og få rejsetips og turforslag i Harzen. Bestil her.

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

Destinationer

Harzen                     Sydtyskland

Nordtyskland           Spreewald

Rhinen                     Erzgebirge

Mosel                       Slesvig-Holsten

Dresden                   Mecklenburg 

Weserbergland         Østrig

Pfalz                         Tyrol

Vinruten 

Ferietema

Miniferie                    Cykelferie

Skiferie                      Familieferie

MTB i Harzen            Grupper

Vinferie                      Ferie med hund

Julemarked                Naturferie

 

Kontakt FerieLogi

Tlf. +45 98341120
Åbent hverdage 9-19 
Mail: info@ferielogi.dk 

FerieLogi | Liselejevej 5 | 9270 Klarup
CVR: 29293139

Vi er medlem af:
Danmarks Rejsebureau Forening nr. A0197