Tlf. 98 34 11 20
Tyskland

Ferie i Tyskland ✓

Find dit perfekte feriemål i Tyskland!

En kør-selv ferie til Tyskland er ukompliceret og uden en lang flyvetur, men altid spændende:

Aktiv ferie i naturen, vandreture i bjergene, afslapning i vinområder  – FerieLogi.dk har de bedste feriesteder til dig.

Se aktuelle gode tilbud

Læs mere om Tyskland her: 

Ferieboliger i Harzen✓
Ferieboliger i Harzen✓

Ferieboliger Harzen til overkommelige priser. Tjek vores tilbud på dejlige ferielejligheder i de hyggelige byer i Harzen. Book nu.

Ferieboliger ved Mosel ✓
Ferieboliger ved Mosel ✓

Tjek vores store udvalg af attraktive ferieboliger ved Mosel i Tyskland. Nyd tip-top beliggenhed, komfortabel indretning og en go' pris. Perfekt til din næste ferie til Mosel.

Ferieboliger Rhinen ✓
Ferieboliger Rhinen ✓

Ferieboliger ved Rhinen Tyskland - Bo godt med flot udsigt over Rhinen. Vælg blandt vores attraktive ferielejligheder.

Ferieboliger Nordtyskland ✓
Ferieboliger Nordtyskland ✓

Træd ind i dette historiske og idylliske hjørne af Tyskland og book en feriebolig i Nordtyskland.

Ferieboliger Pfalz ✓
Ferieboliger Pfalz ✓

Tag på ferie i en af ​​vores ferieboliger direkte ved Vinruten og lær Pfalz at kende med alle dens facetter omkring Bad Dürheim.

Ferieboliger Dresden ✓
Ferieboliger Dresden ✓

Book feriebolig i Dresden, Tysklands smukkeste storby. Se vores gode tilbud på ferielejligheder i Dresdens bedste bydele.

Ferieboliger Schwarzwald ✓
Ferieboliger Schwarzwald ✓

Det skønne område i Sydtyskland tæt på Alsace. Hyggelige byer og dejlige vinområder. Lej feriebolig i Schwarzwald her!

Ferieboliger Sydtyskland ✓
Ferieboliger Sydtyskland ✓

Ferieboliger i Sydtyskland ved den smukke, blå Donau. Oplev Bayerische Wald, Donau og tysk ølkultur, hvor den er bedst. Book her.

Ferieboliger Sauerland ✓
Ferieboliger Sauerland ✓

Sauerland er et dejligt område, som ligger i Midttyskland. Her er smuk natur og meget hyggelige og idylliske bindingsværksbyer.

Ferieboliger Weserbergland✓
Ferieboliger Weserbergland✓

Feriebolig til din ferie i Weserbergland. Her er maleriske byer, bakkede landskaber og naturligvis den skønne Weser. Book her.

De bedste feriemål i Tyskland:

Vi har været der!

Tyskland som ferieland har uendelig meget at byde på, og det uanset om det skal være en familieferie i Harzen, julemarked, en ferie med hund, kulturoplevelser i Dresden eller rendyrket afslapning på højt niveau. Selv vinferie er Tyskland særdeles leveringsdygtig i.

Som rejsemål er Tyskland stadig undervurderet, men vores naboland mod syd tilbyder et godt og frem for alt bæredygtigt alternativ til flyrejser inden for Europa, nemlig kør-selv ferie.

Ferielandet Tyskland er rig på natur og interessante landskaber, der som oftest er næsten uberørte. Afvekslende og enestående flora og fauna giver uforglemmelige naturoplevelser. Vi har udvalgt nogle af de mest naturskønne områder i Tyskland. 

Mosel ferie i Tyskland

Tyskland har alt dette - og mere til!

En ferie i Tyskland kan give dig hedelandskaber, flade, runde bakker, bjerge, storbypuls og helt uimodståelige og smukke naturoplevelser. 

Fra kyster og brede sandstrande i nord til det bakkede i midt og øst til nationalparker og skove, historiske bindingsværksbyer og vinområder til det mere bjergrige i Sydtyskland er der serveret oplevelser, når du forlader Autobahn og kommer ud i landskabet.

Tyskland har så meget skønhed at byde på!

Der er en verden til forskel på at opleve et land set fra et hotel og så opleve det helt tæt fra en lejlighed eller bolig lige der, hvor tyskerne bor, arbejder, spiser og hygger sig. Kan du blot lidt tysk, varer det ikke længe, før du er er del af den by eller landsby, du har valgt som udgangspunkt for din bilferie. Du kan bo i private ferieboliger i Tyskland og komme tæt på det miljø, du holder ferie i.

Oplev traditioner, gæstfrihed, romantik og natur på rejser i Tyskland.

Vores tyske ferieboliger

Det særlige ved FerieLogi.dk er, at vi har været der! Du finder ikke ferieboliger hos os, der ikke er tip-top og med placeringer, der er perfekte til en god ferie. Det er vores måde at gøre det på, for vi ved, at når du først er ankommet til dit feriemål, er ferieboligens beliggenhed og beskaffenhed af afgørende betydning for resten af din ferie.

Du kan booke prima ferieboliger overalt i Tyskland hos os - og du kommer helt ind i den tyske "Gemütlichkeit", der er tyskernes hygge og venlighed.

Vores mest populære feriemål i Tyskland er Harzen, Mosel og Rhinen.

Bemærk også, at mange af vores ferieboliger i Tyskland er strategisk placerede, så du kan tage på dagstur ind i andre lande som for eksempel Frankrig, Tjekkiet og Tyrol i Østrig.

98 34 11 20 
info@ferielogi.dk
mandag - fredag 9 - 17

FerieLogi.dk
Liselejevej 5
9270 Klarup