Tlf. 98 34 11 20
Tyskland

Ferie i Tyskland ✓

Bo i private ferieboliger i Tyskland og kom tæt på det miljø, du holder ferie i. Du kan booke prima ferieboliger overalt i Tyskland med os - og du kommer helt ind i den tyske "Gemütlichkeit", der er tyskernes hygge.

Find dit favoritområde til ferie i Tyskland her:

Harzen✓
Harzen✓

Her kan du leje ferielejlighed eller feriehus i Harzen. Alle vores ferieboliger er tip-top og til en god pris. Book hos FerieLogi.dk - hvis du vil bo godt.

Mosel ✓
Mosel ✓

Størst udvalg af håndplukkede ferielejligheder ved Mosel. Alle har tip-top beliggenhed til attraktiv pris. Book hos FerieLogi.dk!

Rhinen ✓
Rhinen ✓

Rhinen i Tyskland. Lej feriebolig med flot udsigt over Rhinen. Vælg blandt de bedste ferielejligheder ved Rhinen. Kvalitet til lavpris.

Nordtyskland
Nordtyskland

Her kan du leje en feriebolig til din kør-selv ferie til Nordtyskland. Vælg mellem Pløn, Holsten, Ammerland, Lübeck, Mecklenburg.

Pfalz ✓
Pfalz ✓

Book en feriebolig i det skønne vinområde ved Deutsche Weinstrasse i Rheinland-Pfalz. Her kan du opleve ægte, tysk gemütlichkeit.

Dresden ✓
Dresden ✓

Ferieboliger i Dresden, Tyskland. De bedste steder og de bedste lejligheder med god plads. Centralt i Dresden. Book her.

Schwarzwald ✓
Schwarzwald ✓

Schwarzwald - det skønne område i Sydtyskland tæt på Alsace. Her er hyggelige byer og dejlige vinområder. Lej feriebolig i Schwarzwald her!

Sydtyskland ✓
Sydtyskland ✓

Ferie i Sydtyskland ved den smukke, blå Donau. Opdag Bayerische Wald, Bayerns flodlandskab og den tyske ølkultur, hvor den er bedst. Book her.

Sauerland ✓
Sauerland ✓

Sauerland er et dejligt område, som ligger i Midttyskland. Her er smuk natur og meget hyggelige og idylliske bindingsværksbyer.

Weserbergland✓
Weserbergland✓

På ferie i Weserbergland kan du opleve maleriske byer og bakkede landskaber. Og naturligvis den skønne Weser. Book her.

Gode feriemål i Tyskland:

Tyskland som ferieland har uendelig meget at byde på, og det uanset om det skal være en familieferie med børn, en ferie med hund, kulturoplevelser i tyske byer eller rendyrket afslapning på højt niveau. Selv vinferie er Tyskland særdeles leveringsdygtig i.

Som rejsemål er Tyskland stadig undervurderet, men vores naboland mod syd tilbyder et godt og frem for alt bæredygtigt alternativ til flyrejser inden for Europa, især til kør-selv ferie.

Ferielandet Tyskland er rig på natur og interessante landskaber, der som oftest er næsten uberørte. Afvekslende og enestående flora og fauna giver uforglemmelige naturoplevelser. Vi har udvalgt nogle af de mest naturskønne områder i Tyskland. 

Tyskland har det hele - og mere til!

En ferie i Tyskland kan give dig hedelandskaber, flade, runde bakker, bjerge, storbypuls og helt uimodståelige og smukke naturoplevelser. 

Fra kyster og brede sandstrande i nord til det bakkede i midt og øst til nationalparker og skove, historiske bindingsværksbyer og vinområder til det mere bjergrige i Sydtyskland er der serveret oplevelser, når du forlader Autobahn og kommer ud i landskabet.

Tyskland har så meget skønhed at byde på!

Der er en verden til forskel på at opleve et land set fra et hotel og så opleve det helt tæt fra en lejlighed eller bolig lige der, hvor tyskerne bor, arbejder, spiser og hygger sig. Kan du blot lidt tysk, varer det ikke længe, før du er er del af den by eller landsby, du har valgt som udgangspunkt for din bilferie.

Vores tyske ferieboliger

Det særlige ved os er, at vi har været der! Du finder ikke lejligheder, sommerhuse eller feriehuse hos os, der ikke er tip-top og med placeringer, der er perfekte til en god ferie. Det er vores måde at gøre det på, for vi ved, at når du først er ankommet til dit feriemål, er ferieboligens beliggenhed og beskaffenhed af afgørende betydning for resten af din ferie.

Bemærk også, at mange af vores ferieboliger i Tyskland er strategisk placerede, så du kan tage på dagstur ind i andre lande som for eksempel Tjekkiet og Østrig.

Accepter cookies

Dette website benytter cookies. 

FerieLogi.dk                      
Liselejevej 5, 9270 Klarup, DK                    
cvr nr.: 29293139
Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening

Om FerieLogi
Dansk rejsevirksomhed med udlejning af ferieboliger i Tyskland og Østrig.

Lejebetingelser

info@ferielogi.dk
+45 98 34 11 20 - man-fre 9-17

Ferie Tyskland

Ferie Tyrol