Tlf. 98 34 11 20

Tyskland ✓

- find feriebolig i Tyskland

fx i et af disse populære ferieområder

HARZEN | MOSEL RHINEN

eller et af Tysklands andre spændende rejsemål.

En god måde at rejse på

Kør-selv ferie til Tyskland er en rigtig god måde at rejse på -  og når du bor i en feriebolig, kan du nyde friheden mere, og du lærer egnen at kende fra den bedste side og møder de lokale beboere. 

Hos FerieLogi finder du kun kvalitets-ferieboliger, som alle har noget særligt at byde på. De ligger i et lokalt miljø, som er ud over de mere traditionelle, og som gør din ferie i Tyskland mere personlig og oplevelsen af egnen mere autentisk.

Alle vores ferieboliger har høj kvalitet og er nøje udvalgt og testet af FerieLogi's indehaver.

Find flere rejsemål til ferien i Tyskland her:

HARZEN ✓

Feriebolig i Harzen: Lej ferielejlighed i Harzen og nyd det fantastiske bjergområde ✅ Find din feriebolig i Harzen - vi har masser af både lejligheder og feriehuse.

MOSEL ✓

Der er en særlig magi ved Mosel! ✅ Langs hele Mosel-floden er der enestående smukt. Her ligger små vinbyer som perler på en snor. Kom med på en rejse til Mosel!

RHINEN ✓

Rhinen er en af Tysklands 8 vigtigste floder. ✅ Området fra Koblenz til Rüdesheim er på Unesco verdensarvsliste, og det er helt enestående. Bestil din rejse til Rhinen her!

NORDTYSKLAND ✓

Her finder du information om ferie i søområderne i Pløn, Holsten, Kiel, Mecklenburg & Ammerland i Nordtyskland. ✅ Vælg en af vores ferieboliger til din ferie i Nordtyskland.

DEN TYSKE VINRUTE ✓

Ferie ved den tyske vinrute - Deutsche Weinstrasse. Dette dejlige vinområde er for vinelskere. Der er vin overalt, vinfester med tysk gemütlichkeit og et oprindeligt miljø. Book vinferien her.

DRESDEN ✓

Kør-selv ferie til Dresden kan anbefales året rundt. Dresden er Tysklands smukkeste storby og en enestående kulturby. Book en feriebolig centralt i byen og nyd friheden i storbyen.

SCHWARZWALD ✓

Få inspiration til ferien i Schwarzwald - dette skønne område i Sydtyskland. Læs om hyggelige byer og dejlige vinområder. Lej en dejlig ferielejlighed med udsigt!

SYDTYSKLAND ✓

Sydtyskland og ferie ved den smukke, blå Donau. Opdag Bayerische Wald og Bayerns smukkeste flodlandskab - ferieområdet i Donau-dalen nær Passau. Book her.

ERZGEBIRGE ✓

Ferie i Erzgebirge - et smukt bjergområde i det sydlige Tyskland, som grænser op til Tjekkiet. Også perfekt hvis du vil opleve Dresden eller Prag på en dagstur.

SAUERLAND ✓

Her er inspiration til at prøve et nyt ferieområde i Tyskland. Sauerland er et dejligt område, som ligger i Midttyskland. Her er smuk natur og meget hyggelige og idylliske bindingsværksbyer.

WESERBERGLAND ✓

Få information om kør-selv ferie i Weserbergland, hvor du kan opleve maleriske byer og enestående, bakkede landskaber. Bo i Hameln eller Schwalenberg - de 2 mest populære byer. Book ferie her.

Tyskland med FerieLogis feriesteder

Accepter cookies

Dette website benytter cookies til statistikker, som bl.a. anvendes til forbedring af hjemmesiden. 

KONTAKT                    

FerieLogi.dk
Liselejevej 5, DK-9270 Klarup
info@ferielogi.dk 
CVR. NR.: 29293139
Medlem af Danmarks Rejsebureau- Forening Nr. A0197

INFORMATION

Åbent for telefoniske henvendelser:
man - fre 9.00-17.00;
+45 98341120
Hvem er vi?
Info om rejser og Covid-19
FerieLogi's lejebetingelser