Tlf. 98 34 11 20
Tyskland

Ferie i Tyskland ✓

Bo godt i private ferieboliger i Tyskland og kom tæt på det miljø, du holder ferie i. Du kan booke prima ferieboliger overalt i Tyskland hos os - og du kommer helt ind i den tyske "Gemütlichkeit", der er tyskernes hygge, venlighed og gode humør.

Find dit favorit-område til ferie i Tyskland her: 

Ferie i Harzen, Tyskland ✓
Ferie i Harzen, Tyskland ✓

Hos FerieLogi kan du leje kvalitets-ferieboliger i Harzen, Tyskland. Alle lejligheder og feriehuse er tip-top og perfekt til din ferie i Harzen. Book nu.

Ferie ved MOSEL ✓
Ferie ved MOSEL ✓

Kør-selv ferie til MOSEL i Tyskland ✅ Tjek vores dejlige ferieboliger med Mosel-udsigt. Vælg din feriebolig i et af de mest elskede vinområder i Tyskland! ✅

Ferie ved RHINEN ✓
Ferie ved RHINEN ✓

Kør-selv ferie til RHINEN i Tyskland. ✅ Tjek vores dejlige ferieboliger med Rhin-udsigt. Vælg din feriebolig i det mest fantastiske område ved Rhinen!

Ferie i NORDTYSKLAND ✓
Ferie i NORDTYSKLAND ✓

✅ Nordtyskland er populært til en kør-selv ferie tæt på Danmark. Lej en af vores attraktive ferieboliger i Slesvig-Holsten.

Ferie i PFALZ ✓
Ferie i PFALZ ✓

Ferie i Pfalz ved den tyske vinrute - Deutsche Weinstrasse. Book en feriebolig i dette dejlige vinområde. Book din vinferie her.

Ferie i DRESDEN ✓
Ferie i DRESDEN ✓

Hos os anser vi Dresden for at være Tysklands smukkeste storby. At den så også er en enestående kulturby er uomtvisteligt.

Ferie i SCHWARZWALD ✓
Ferie i SCHWARZWALD ✓

Schwarzwald - det skønne område i Sydtyskland. Læs om hyggelige byer og dejlige vinområder. Lej ferielejlighed her!

Ferie i SYDTYSKLAND ✓
Ferie i SYDTYSKLAND ✓

Ferie i Sydtyskland ved den smukke, blå Donau. Opdag Bayerische Wald og Bayerns smukke flodlandskab. Book her.

Ferie i ERZGEBIRGE ✓
Ferie i ERZGEBIRGE ✓

Ferie i Erzgebirge, som er et smukt bjergområde i det sydlige Tyskland. Det grænser op til Tjekkiet. Også perfekt hvis du vil opleve Dresden eller Prag på en dagstur.

Ferie i SAUERLAND ✓
Ferie i SAUERLAND ✓

Sauerland er et dejligt område, som ligger i Midttyskland. Her er smuk natur og meget hyggelige og idylliske bindingsværksbyer.

Ferie i WESERBERGLAND ✓
Ferie i WESERBERGLAND ✓

På kør-selv ferie i Weserbergland kan du opleve maleriske byer og bakkede landskaber. Bo i Schwalenberg - og book her.

Gode feriemål i Tyskland:

Tyskland som ferieland har uendelig meget at byde på, og det uanset om det skal være en familieferie med børn, en hundevenlig ferie, kulturoplevelser i tyske byer eller rendyrket afslapning på højt niveau. Selv vinferier er Tyskland særdeles leveringsdygtig i.

Tyskland har det hele - bogstavelig talt!

En ferie i Tyskland kan give dig hede-landskaber, flade, runde bakker, bjerge, storbypuls og helt uimodståelige og smukke naturoplevelser. Fra det ret flade landskab i Nordtyskland til det bakkede i midt og det mere bjergrige i Sydtyskland, er der serveret oplevelser, når du forlader Autobahn og kommer ud i landskabet.

Der er en verden til forskel på at opleve et land set fra et hotel og så opleve det helt tæt fra en lejlighed eller bolig lige der, hvor tyskerne bor, arbejder, spiser og hygger sig. Kan du blot lidt tysk, varer det ikke længe, før du er indpasset i den by eller landsby, du har valgt som udgangspunkt for din bilferie i Tyskland.

Vores tyske ferieboliger

Det særlige ved os er, at vi har været der! Du finder ikke lejligheder, hytter, sommerhuse eller feriehuse hos os, der ikke er tip-top og med placeringer, der er perfekte for en god ferie. Det er vores måde at gøre det på, for vi ved, at når du først er ankommet til dit feriemål, er ferieboligens beliggenhed og kvalitet af afgørende betydning for resten af din ferie.

Bemærk også, at mange af vores ferieboliger i Tyskland er strategisk placerede, så du kan tage på dagstur ind i andre lande som for eksempel Tjekkiet, Polen, Frankrig, Luxembourg og Østrig.

 

Accepter cookies

Dette website benytter cookies til statistikker, som bl.a. anvendes til forbedring af hjemmesiden. 

Kontakt FerieLogi
  98341120
info@ferielogi.dk

FerieLogi.dk
Åbningstider: ma-fre kl. 9-17
Corona-restriktioner i Tyskland

CVR nr. 29293139 
Lejebetingelser
Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening