Tlf. 98 34 11 20

Ferie i Tyskland

Vil du på road trip til Tyskland?

Så er her 5 fordele ved at bo i feriebolig på ferien:

  • Du bor i et autentisk, lokalt miljø
  • Du møder de lokale på feriestedet
  • Du oplever tysk charme og gemütlichkeit
  • Du lærer landet at kende fra den bedste side
  • Du holder feriebudgettet på et rimeligt niveau 

De 4 mest populære ferier i Tyskland:

Find flere destinationer til ferie i Tyskland her:

Kort over Tyskland

Kort over Tyskland

HARZEN

Natur, kultur og sjov i ferien! Få udførlig information om kør-selv ferie i Harzen. Om aktiviteter og seværdigheder. Bo godt i ferien i en feriebolig.

MOSEL

Den særlige magi ved Mosel skal opleves. Området ved Moselfloden fra Koblenz til Trier er unikt og et område, vi selv besøger hvert år. Lej en feriebolig ved Mosel til kør-selv-ferien.

RHINEN

Rhinen er en af Tysklands 8 vigtigste floder. Området fra Koblenz til Rüdesheim er helt enestående og en rejse værd. Jeg anbefaler ferie ved Rhinen fra marts til oktober.

NORDTYSKLAND

Nordtyskland er perfekt til en weekend eller miniferie ved de bragende smukke søområder. Prøv f.eks. Pløn, Bad Zwischenahn i Ammerland eller Lübeck, den gamle Hansestad. Book feriebolig i Nordtyskland.

PFALZ - VINRUTEN

En kør-selv ferie til Deutsche Weinstrasse i Rheinland-Pfalz er for sande vinelskere. Her er der vin overalt, tysk gemütlichkeit og et oprindeligt, lokalt miljø. Book vinferie her.

DRESDEN

Kør-selv ferie til Dresden kan anbefales året rundt. Dresden er Tysklands smukkeste storby og en enestående kulturby. Book en feriebolig centralt i byen og nyd friheden.

SCHWARZWALD

Få inspiration til kør-selv-ferie i Schwarzwald - dette underskønne område i Sydtyskland. Læs om hyggelige byer og dejlige vinområder.

SYDTYSKLAND

Kør-selv ferie til Sydtyskland, til den smukke, blå Donau. Opdag et af Bayerns smukkeste flodlandskaber - ferieområdet i Donau-dalen nær Passau. Book her.

ERZGEBIRGE

Kør-selv til Erzgebirge - et smukt bjergområde i det sydlige Tyskland, som grænser op til Tjekkiet. Også perfekt for en endagstur til Dresden og Prag.

SAUERLAND

Her er inspiration til at prøve et nyt ferieområde i Tyskland. Sauerland er et dejligt område, som ligger i Midttyskland. Her er smuk natur og meget hyggelige og idylliske bindingsværksbyer.

WESERBERGLAND

På kør-selv ferie i Weserbergland kan du opleve maleriske byer og enestående, bakkede landskaber. Bo i Hameln eller Schwalenberg - de 2 mest populære byer.

Accepter cookies

Dette website benytter cookies til statistikker, som bl.a. anvendes til forbedring af hjemmesiden. 

FerieLogi
Tel: 9834 1120 
man - tors fra 9 - 19; fredag 9 - 17
Mail: info@ferielogi.dk 

CVR: 29293139
Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening nr. A0197