Tlf. 98 34 11 20
Sauerland

Ferieboliger Sauerland ✓

Når vi rejser i Tyskland, benytter vi normalt motorvejene. Imidlertid hændte det for nogle år siden, at vi fravalgte motorvejene  og i stedet valgte at køre på almindelige hovedveje gennem det vestlige Midttyskland.

Det skjulte ferieparadis

- Det skulle vise sig at blive en heldig beslutning, for herved kom vi til at køre gennem et overordentligt smukt landskab med mindre bjerge, skove, marker og enge og med de sødeste landsbyer, ofte med sort-hvide bindingværkshuse. - Det var Sauerland.

Ferielejlighed til 4 personer - inkl. slutrengøring, sengetøj, håndklæder | 2 soveværelser | 1 badeværelse | Terrasse | Mindste ophold: 3 nætter. (husnr. 530)

Sauerland

Det dejlige ferieområde, Sauerland, ligger sydøst for Ruhrområdet og vest for Kassel. Selv om der er mange danskere, der ikke kender Sauerland, så har mange dog hørt om byen, Bad Berleburg, hvor prinsesse Benedikte (dronning Margrethes søster) bor på slottet i Bad Berleburg, som ligger netop i Sauerland, og slottet kan besøges og er normalt åbent for publikum.

Ferieboliger i Sauerland
Vi valgte den smukke by, Oberkirchen, som er en meget skøn by. Den er præget af velstand og forskønnet med mange blomsterudsmykninger. Her er det en fornøjelse på en god dag at sætte sig i solskinnet og nye en kop kaffe eller et glas øl på de udendørs caféer.

Oberkirchen ligger 16 km fra et af Sauerlands højeste punkter ved byen Winterberg, som om vinteren er et populært skisportssted.  

Vil du prøve et nyt ferieområde i Tyskland, så prøv ferie i Sauerland! Afstand fra grænsen: 540 km. 

Hvis du ikke vil køre helt så langt, så kan du leje en feriebolig i Harzen - kun ca. 400 km fra grænsen.

Eller vælg en dejlig feriebolig ved Rhinen eller Mosel:

Ferie ved Rhinen Tyskland  Ferie ved Mosel Tyskland

Kort over Tyskland

Tysklandskort med Sauerland

98 34 11 20 
info@ferielogi.dk
mandag - fredag 9 - 16

FerieLogi.dk
Liselejevej 5
9270 Klarup