Tlf. 98 34 11 20
Sauerland

Sauerland ✓

Når vi rejser i Tyskland, benytter vi normalt motorvejene. Imidlertid hændte det for nogle år siden, at vi fravalgte motorvejene  og i stedet valgte at køre på almindelige hovedveje gennem det vestlige Midttyskland.

Det skjulte ferieparadis

- Det skulle vise sig at blive en heldig beslutning, for herved kom vi til at køre gennem et overordentligt smukt landskab med mindre bjerge, skove, marker og enge og med de sødeste landsbyer, ofte med sort-hvide bindingværkshuse. - Det var Sauerland.

Ferielejlighed til 4 personer - fra 2550 DKK inkl. slutrengøring, sengetøj, håndklæder | 2 soveværelser | 1 badeværelse | Terrasse | Mindste ophold: 3 nætter. (husnr. 530)

Sauerland

Det dejlige ferieområde, Sauerland, ligger sydøst for Ruhrområdet og vest for Kassel. Selv om der er mange danskere, der ikke kender Sauerland, så har mange dog hørt om byen, Bad Berleburg, hvor prinsesse Benedikte (dronning Margrethes søster) bor på slottet i Bad Berleburg, som ligger netop i Sauerland, og slottet kan besøges og er normalt åbent for publikum.

Ferieboliger i Sauerland
Vi valgte den smukke by, Oberkirchen, som er en meget skøn by. Den er præget af velstand og forskønnet med mange blomsterudsmykninger. Her er det en fornøjelse på en god dag at sætte sig i solskinnet og nye en kop kaffe eller et glas øl på de udendørs caféer.

Oberkirchen ligger 16 km fra et af Sauerlands højeste punkter ved byen Winterberg, som om vinteren er et populært skisportssted.  

Vil du prøve et nyt ferieområde i Tyskland, så prøv ferie i Sauerland! Afstand fra grænsen: 540 km. 

Hvis du ikke vil køre helt så langt, så er der fra grænsen kun ca. 400 km til Harzen

Vil du hellere holde ferie ved Rhinen 

eller leder du efter en feriebolig ved Mosel

Kort over Tyskland med Sauerland.

Tysklandskort med Sauerland

Accepter cookies

Dette website benytter cookies. 

FerieLogi.dk                      
Liselejevej 5, 9270 Klarup, DK                    
cvr nr.: 29293139
Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening

Om FerieLogi
Dansk rejsevirksomhed med udlejning af ferieboliger i Tyskland og Østrig.

Lejebetingelser

info@ferielogi.dk
+45 98 34 11 20 - man-fre 9-17

Ferie Tyskland

Ferie Tyrol