Tlf. 98 34 11 20

SAUERLAND

Kør-selv ferie Sauerland - klik her ⇓ 

Det skjulte ferieparadis

Når vi rejser i Tyskland, benytter vi normalt motorvejene. Imidlertid hændte det for nogle år siden, at vi fravalgte motorvejene  og i stedet valgte at køre på almindelige hovedveje gennem det vestlige Midttyskland.

- Det skulle vise sig at blive en heldig beslutning, for herved kom vi til at køre gennem et overordentligt smukt landskab med mindre bjerge, skove, marker og enge og med de sødeste landsbyer, ofte med sort-hvide bindingværkshuse. - Det var Sauerland.

Kort over Tyskland med Sauerland

Det dejlige ferieområde ligger sydøst for Ruhrområdet og vest for Kassel. Selv om der er mange danskere, der ikke kender Sauerland, så har mange dog hørt om byen, Bad Berleburg, hvor prinsesse Benedikte bor på slottet. Bad Berleburg ligger netop i Sauerland, og slottet kan besøges og er normalt åbent for publikum.

Ferieboliger i Oberkirchen

Vi valgte af udleje ferieboliger i den smukke by, Oberkirchen, som er en meget skøn by. Den er præget af velstand og forskønnet med mange blomsterudsmykninger. Her er det en fornøjelse på en god dag at sætte sig i solskinnet og nye en kop kafffe eller et glas øl på de udendørs caféer.

Oberkirchen ligger 16 km fra et af Sauerlands højeste punkter ved byen Winterberg, som om vinteren er et populært skisportssted.  

Vil du prøve et nyt ferieområde i Tyskland, så prøv ferie i Sauerland! 

Afstand fra grænsen:  540 km.  

Vælg antal personer:

2 personer
3 personer
4 personer
5 personer
6 personer
6+ personer

FERIE NÆR BAD BERLEBURG. Ferieboligen ligger centralt i byen nær Bad Berleburg. Hvis du vil prøve et nyt ferieområde i Tyskland, så lej ferieboligen i Sauerland. | Soveværelser: 2 | Sovepladser: 4 | Badeværelser: 1 | Stue | Køkken | Entré | Terrasse/have | Privat parkering |Afstand grænsen: 540km
Populære ferier

Harzen                     Sydtyskland
Nordtyskland           Spreewald
Rhinen                     Erzgebirge
Mosel                       Slesvig-Holsten
Dresden                   Mecklenburg 
Weserbergland       
Pfalz                         Tyrol
Vinruten                   Skiferie
Miniferie                  Julemarked

FerieLogi

Tel: +45 9834 1120
mandag - torsdag fra 9 - 19
fredag fra 9 - 17

info@ferielogi.dk 
- vi svarer emails alle dage fra 9 - 20

Liselejevej 5, 9270 Klarup
CVR: 29293139
Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening nr. A0197